Hisense – sinonim za inovativnost i kvalitet

  0

  Kada kažemo Hisense, prvo na šta pomislimo su verovatno elegantni high-tech televizori, mašine za pranje i sušenje veša kao i frižideri , ili možda željno očekivano Evropsko prvenstvo u fudbalu, čije je ova kompanija generalni sponzor. Kao jedan od najbrže rastućih brendova na azijskom tržištu, Hisense je u Srbiji postao poznat tek 2018. godine, strateškim partnerstvom sa Gorenjem, ali – ovaj brend je mnogo više od toga.

  Kroz istoriju dugu više od pet decenija, kompanija Hisense je oduvek bila posvećena inovacijama u potrošačkoj elektronici, a sve sa jednim ciljem – isporučivanje visokokvalitetnih, tehnološki naprednih i pristupačnih proizvoda koji poboljšavaju život svih njenih korisnika. Zahvaljujući posvećenosti razvoju i proizvodnji najsavremenije tehnologije, Hisense je postao jedan od vodećih svetskih proizvođača elektronike, koji je i na domaćem tržištu već postao sinonim za inovativnost i kvalitet.

  Predanost razvoju najsavremenije tehnologije omogućava kompaniji da proizvodi kvalitetne i dugotrajne proizvode po konkurentnim cenama, na taj način demonstrirajući istinsku posvećenost svojim korisnicima. Jedan od kućnih aparata koji je simbol Hisense napredne tehnologije i kojim ova kompanija još jednom dokazuje ostvarivanje najviših standarda u proizvodnji jeste 2 u 1 mašina za pranje i sušenje veša.

  Upakovana u elegantan i moderan dizajn, tehnologija ovih mašina pažljivo je razvijana u čuvenom Hisense razvojnom centru, a njihova inovativnost se ogleda prvenstveno u njenim korisnim funkcijama koje obezbeđuju najbolje performanse pranja. Hisense mašine za pranje i sušenje veša karakteristične su po motoru koji je razvijen po ugledu na motor automobila, a još jedna potvrda kvaliteta ovih motora dolazi uz garanciju dugu čak 10 godina. Posebnu pažnju Hisense je posvetio i efikasnosti korišćenja – kontrolni displej sa LED ekranom omogućava lakši pregled i odabir širokog spektra funkcija koje će temeljno ukloniti prljavštinu sa odeće, osiguravajući da odeća ostane dugo sveža nakon svakog pranja.

  Naravno, nisu samo Hisense mašine za pranje veša razvijane tako da budu jednostavne i praktične za upotrebu. Inovativna tehnologija koja se prilagođava svakom čoveku, njegovim navikama i potrebama, karakteristična je i za sve ostale Hisense aparate, među kojima su i frižideri.

  Koristeći MicroVents i TotalNoFrost savremene tehnologije hlađenja, Hisense frižideri održavaće ravnomernu temperaturu na svim policama u vašem frižideru i različitu vrstu hrane duže svežom, dok će se zahvaljujući Counter Depth opcijom, savršeno uklopiti u svaku kuhinju, istovremeno nudeći obilje fleksibilnog odlaganja.

  Pouzdanih funkcija, najsavremenije tehnologije i elegantnog dizajna, Hisense aparati će savršeno odgovarati vama, ali i vašem domu. Zašto je strast za tehnologijom i želja za pomeranjem granica u proizvodnji kućnih aparata jedan od najzaslužnijih faktora za činjenicu da je ovaj brend broj jedan na najvećem potrošačkom tržištu Azije, uverićete se već prilikom prvog korišćenja bilo kog Hisense aparata.