Hipernet TV – mesto najboljeg sportskog sadržaja

  Intervju: Slobodan Papak, menadžer segmenta fiksnih usluga, Yettel

  0
  Foto: Promo

  Hipernet ponuda kompanije Yettel, obuhvata usluge fiksnog interneta, televizije, kao i fiksne telefonije. Koristi isključivo optičku mrežu, što garantuje internet odlične brzine i kvalitet usluga na svim mestima na kojima je dostupan. Ovog leta, Hipernet TV obuhvata i najbolji sportski sadržaj koji se emituje u vrhunskom kvalitetu. O tome koja sportska takmičenja su dostupna u okviru Hipernet TV-a, kao i o tome šta izdvaja Hipernet, razgovarali smo sa Slobodanom Papkom, menadžerom segmenta fiksnih usluga u Yettelu.

  Šta očekuje korisnike Hipernet TV usluge ovog leta?

  Hipernet korisnici od sada mogu da prate i Premijer ligu, kao i ostale najrelevantnije sportske sadržaje dostupne na Arena Sport i Eurosport kanalima. Reč je o najboljim fudbalskim takmičenjima uključujući Seriju A, La Ligu, Ligu 1, Ligu šampiona, Ligu Evrope, ali i Super Ligu Srbije. Na Arena Sport kanalima biće dostupna i najbolja košarka, poput NBA i ABA lige, dok je Eurosport poznat kao dom za biciklizam, tenis, zimske sportove i Olimpijske igre. Na ovaj način napravili smo raznovrsnu ponudu za sve ljubitelje sporta.

  Da li je interfejs aplikacije prilagođen raznolikom sadržaju?

  Pri razvoju proizvoda i usluga, uvek se vodimo time da korisnicima omogućimo da na intuitivan i jednostavan način dođu do sadržaja koji ih zanima. Sav sportski sadržaj u okviru Hipernet TV-a nalazi se na jednom mestu, organizovan po sportovima, takmičenjima i ligama. Pored toga, sa odličnim izborom kanala, korisnici mogu da biraju filmove, TV emisije ili sadržaj za decu sortirane po žanrovima.

  Da li je moguće koristiti Hipernet TV kao posebnu uslugu?

  Hipernet TV je idealan spoj sa Hipernet brzim optičkim internetom. Međutim, nudimo Hipernet TV i kao poseban servis, a jedini preduslov je da imate stabilnu internet konekciju, bez obzira na tehnologiju i operatora. To znači da možete izabrati kombinaciju optičkog interneta i digitalne televizije, ali i samo jednu od ovih usluga.