Herbal Essences, brend za negu kose, kompanije Procter&Gamble, stigao je u Srbiju. Herbal Essences i Kraljevska Botanička Bašta Velike Britanije (Kew), udružili su se kako bi primenili najnovija naučna otkrića u Herbal Essences liniji šampona i balzama. Ovo partnerstvo je zasnovano na ekspertizi Kraljevske botaničke bašte, a Herbal Essences je prvi globalni brend za kosu koji je ova bašta podržala.

Kolekcija proizvoda sadrži revolucionarnu “PURE” tehnologiju, osmišljenu da neutralizuje i otkloni naslage slobodnih radikala, koji doprinose beživotnom izgledu kose. „PURE“ je najnovije dostignuće kompanije Procter&Gamble u polju antioksidanata, inspirisano prirodnim elementima i sastojcima.

U Srbiji je u Lilly i DM drogerijama dostupno pet linija, koje čine šamponi i regeneratori.

Argan Oil of Morocco – regeneriše kosu, daje sjaj i svilenkast osećaj. Sa aromom smelog citrusa i egzotičnih začina, ostavlja dugotrajan miris kremaste vanile.

Coconut Milk – dubinski hidrira kosu čineći je mekom i svilenkastom. Ova kolekcija sadrži aromu belog cvetnog buketa, veselog kokosa i vanile. Čisti i dubinski hidrira kosu. Tehnologija bio-lipida štiti kosu od štetnih uticaja i rascvetalih krajeva.

Passion Flower & Rice Milk – dubinski neguje i čini kosu vidljivo zdravijom. Kosa je osvežena mirisima sočnog citrusa, egzotičnog voća i kremastog pomorandžinog cveta, čisteći je i hraneći bio-lipidnom tehnologijom koja štiti od štetnih uticaja i rascvetavanja krajeva.

White Grapefruit & Mosa Mint – balansirana, energetska formula pruža lepršavost, daje kosi volumen i ostavlja slatkasti miris nane i sveže ceđene breskve.

White Strawberry & Sweet Mint – nežno čisti i regeneriše kosu sa blagom formulom koja kosu ostavlja živom i punog volumena.

Brend Herbal Essences postoji od ranih sedamdesetih godina XX veka i od tada kombinuje najbolje od prirode i nauke i na adekvatan način omogućava da se kosa opet napuni antioksidantima, da se pročisti i zaštiti od slobodnih radikala. Ova inovacija je inspirisana biologijom.

Nekoliko činjenica:

  • Sadrži prave biljke, podržano od Kraljevske Botaničke Bašte Velike Britanije (Kew)
  • Formula šampona je 87% na prirodnoj bazi, bez sulfata i parabena, štiti boju kose i sadrži pH balansirane formule.
  • Novi, opojni mirisi koje ćete sigurno zavoleti.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.