Kompanija Nectar, lider u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova u Srbiji i regionu, donirala je Institutu za transfuziju krvi Srbije velike količine vode Heba i Nectar sokova kako bi dobrovoljni davaoci krvi u Beogradu i širom Srbije mogli da se osveže tokom letnjih meseci. Zaposleni u kompaniji Nectar takođe su se odazvali apelu Instituta i organizovali  akciju dobrovoljnog davanja krvi jer nam Nije svejedno kad treba da se pomogne.

“Kao što naš slogan kaže – Nije svejedno a pogotovo kada vas pozovu da pomognete i zato je  kompanija Nectar odlučila ne samo da organizuje akciju među svojim zaposlenima za dobrovoljno davanje krvi već i da donira potrebne količine vode i voćnih sokova. Želimo da ovim gestom damo podsticaj i našim kolegama u drugim kompanijama da pomognu na isti ili sličan način. Kako nam je rečeno u Institutu, tokom letnjih meseci je uvek veliki problem da se nađe dovoljan broj dobrovoljnih davalaca i zato će veliki broj naših zaposlenih širom Srbije biti dobrovoljni davaoci u narednom periodu, ističe Mina Tadić, direktorka korporativnih komunikacija Nectara.

Direktorka Instituta za transfuziju krvi Srbije izrazila je zahvalnost kompaniji Nectar na značajnoj donaciji.

“Posebno nam je važno što su nam pružili podršku u periodu godine kada je odziv davalaca krvi smanjen zbog sezone godišnjih odmora i visokih temperatura. Svojom donacijom, kao i organizovanjem akcije davanja krvi, zaposleni u kompaniji Nektar pokazali su visok nivo društvene odgovornosti, solidarnosti i humanostia. Nadamo se da će se saradnja i nastaviti, jer unos tečnosti pre i posle davanja krvi je važan deo naše brige o ovim plemenitim ljudima”, kaže dr Vesna Mijucić, direktorka Instituta za transfuziju krvi Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.