Harvi Vajnstin napadao i Madonu: “Bio je oženjen u to vreme, a ja svakako nisam bila zainteresovana”

0

Kraljica popa Madona, našla se na listi žena koje su prijavile da ih je seksualno zlostavljao filmski producent Harvi Vajnstin.

Ona je nedavno u intervjuu za magazin “Njujork Tajms” otkrila da je Vajnstin sa njom “prešao granicu” i da je bio nasrtljiv kada je njegova bivša kompanija radila sa njom na distribuciji dokumentarnog filma iz 1991. “Istina ili izazov”.

“Bio je oženjen u to vreme a ja svakako nisam bila zainteresovana”.

Ona je rela da je bil svesna da to radi i sa mnogim drugim ženama.

“Bili smo u fazonu da Harvi to radi zato što je toliko moćan”, rekla je Madona.

Vajnstinova karijera naglo se srušila u oktobru 2017. godine, nakon što je glumica Ešli Džad izjavila da je producent seksualno maltretirao u hotelu pre više od dve decenije.

Ubrzo nakon toga, više od sedamdeset poznatih žena optužilo ga je za zloupotrebu moći i seksualno zlostavljanje, uključujući čak i silovanje.

Inače, američki producent i njegov advokatski tim uspeli su da se nagode sa ženama koje su ga optužile za seksualno zlostavljanje. Postignut je dogovor na osnovu koga će Vajnštajn morati da isplati 44 miliona dolara.

30 miliona dolara dobiće žene koje su ga optužile za uznemiravanje, a čak 14 miliona Harvi će morati da isplati za sudske troškove.