Happy birthday Mr Bandić: Kolinda pevala na rođendanu zagrebačkog gradonačelnika

0
Foto: Profimedia

Na obeležavanju 12. Broćanske večeri u jednom zagrebačkom restoranu, Milan Bandić je proslavio svoj 64. rođendan, a muzičku čestitku dobio je od predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

Video je na svom Facebook profilu podelio Nikola Grmoja iz Mosta, tvrdeći kako “predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije pesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću”.

“Ništa drugo nisam ni očekivao od osobe kojoj je begunac od hrvatskog pravosuđa organizovao proslavu rođendana. Jedino što očekujem je da ovaj narod konačno progleda i odluči da se obračuna s ovom koruptivnom hobotnicom”, poručio je Grmoja, a prenosi N1.

Index.hr, inače, javlja da osim što je “peevala Uskokovom optuženiku Milanu Bandiću povodom njegovog 64. rođendana”, poklonila mu je i tortu na kojoj je slika – njih dvoje sa sunčanim naočarima.

Kako javlja Dnevnik Nove TV, predsednica Hrvatske je Bandiću poslala tortu preko supruga Jakova i savetnika Tomislava Madžara pre nego što se i sama priključila proslavi i zapevala zagrebačkom gradonačelniku.