Haos animatori za Svratište

    0

    Haos animatori pozivaju svu decu i  one koji se tako osećaju, da dođu na najveću humanitarnu animatorsku rođendansku žurku u gradu, u sredu, 12. juna sa početkom u 12 časova, kod Kamenog grada na Adi Ciganliji.

    Haos Animatore ste sigurno već upoznali na raznim festivalima ili rođendanima, a u sredu će biti proslaviti  10. rođendana. Na rođendanskoj žurki će biti organizovane masovne dečije igre, kabare show, vatreni i LED spektakl,  predstaviće se roboti i džinovi od ogledala.

    Ulaz je slobodan, a posetioci su pozvani da donesu poklone, knjige, igračke ili stare stvari, simbolično kao ulaznicu, koji će biti podeljeni deci iz Svratišta u Beogradu, kojima je potrebna sva naša podrška i pomoć.

    Svratište za decu je usluga namenjena deci uzrasta od 5 do 15 godina koja žive ili rade na ulici. Deca u Svratište dolaze svakodnevno, tamo ih očekuje stručni tim koji im pruža psihosocijalnu podršku, uz mogućnost da održavaju ličnu higijenu, imaju redovne obroke i pre svega borave u sigurnom okruženju. Svratište u Beogradu postoji na dve lokacije, na opštinama Zvezdara i Novi Beograd. Više o Svratištu možete pronaći na njihovoj internet stranici cim.org.rs Sve informacija o humanitarnom rođendanu možete pronaći na Facebook stranici – @haosanimatori.ns.