“Hajmo svi zajedno, neću da budem Saša Radulović…”: Trifunović o razlozima za učešće na izborima

6
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Maskom i rukavicom štitite svoje zdravlje, a olovkom svoje dostojanstvo i pravo na izbor, izjavio je predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, koji je ispred sedišta stranke sa aktivistima prikupljao potpise za učešće na izborima 21. juna, preneo je N1.

Trifunović je ukazao i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao izbore na dan kada je bilo 93 novoinficiranih od koronavirusa i četvoro umrlih, ocenjujući to kao “krajnje neodgovorno”. 

Govoreći o promeni stava o učešću na izborima, Trifunović je rekao da je ušao u celu priču kako bi dao legitimitet opoziciji – “hajmo svi zajedno, neću da budem Saša Radulović”.

Na pitanje šta radimo u bojkotu, ni sami autori nisu imali nikakv odgovor i to me je užasnulo, rekao je Trifunović i ponovio da osim lepljenja nekih nalepnica i poruka na internetu nije bilo ničega.

Trifunović je rekao da nije bilo odgovora ni šta raditi posle pandemije, što ga je užasnulo. 

“Rekao sam – nisam ušao da sedim, već da se borim i rekao sam idemo na najgore moguće izbore, u najgori svinjac, jer se u bojkotu neće stići nikuda”, rekao je Trifunović.

Neće doći nindža kornjace da nas spasu, već treba da se borimo, bukamo, a ne skršenih ruku da sedimi u špajzu. Može samo tegla ajvara da nam padne na glavu, konstatovao je on.

6 KOMENTARA

  1. Sergej je car … u odnosu na sve naše predstavnike “vlasti” !
    Da ih ne nabrajam ali ću navesti samo nekoliko : martinović, palma, milija iz Svrljiga , rističević bez sakoa i još mnogo njih poslušnika i uvlakača…

  2. Radulović je kralj prema ovome džidžanu…
    Kakvi se krkani bave politikom – nije čudo da sve ode u pm…

  3. Није ми јасно у ком контексту је поменут Саша Радуловић. Зашто опозиционари не пропуштају прилику да ударе своје колеге из опозиције у скоро свакој прилици?!

  4. sta reci o Sergeju koji misli za sebe bda je rodjeni precednik i bez ijednog dana bilo kog menadzerskog posla (cak ni neuspesnog – nikakvog) zapravo jedino glumatanjem (prostackim) . pa ko voli nek izvoli, ima takvih u srbiji ali ipak nedovoljno da se o bilo cemu stvarno pita osim da nesto ili nekoga zavrno kao sto su uradili ujedinjenoj opoziciji.

  5. Maskom i rukavicom štitite svoje zdravlje, a olovkom svoje dostojanstvo i pravo na izbor, izjavio je predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović Како се маском и рукавицама штити здравље, тако ћеш и ти на изборима да заштитиш достојанство.

Comments are closed.