Guda Iz Huda, jedan od alijasa reperke Mimi Mercedez, predstavlja spot za pesmu Guda Gang i on izgleda baš onako kako ste očekivali! „Ne pratim modu, ja pravim modu. Ne pravim pesmu, ja pravim odu“ poručuje reperka, a video upotpunjuje svaki od stihova pesme!

Beli konj na Konjarniku, autentičan stil i jaka rima još jednom su pokazali zašto je Guda Iz Huda jedno od vodećih imena na regionalnoj rep sceni čija izdanja ne prolaze nezapaženo. Baš kao i sestrinski alijas Mimi Mercedez, Guda beskompromisno iznosi svoj stav i ta karakteristika je i ovog puta u prvom planu.

Kako i sama poručuje u pesmi, Guda je guru i životni trener, a ona ovog puta šalje jasnu poruku: „Samo jedan grad, jedan kraj, jedan klan“!

Guda Iz Huda predstavila je u maju „Guda“ EP koji okuplja remastere njenih najvećih hitova i numera koje su izazvale najveću pažnju muzičke javnosti, uz dve nove pesme. Osim naslova kao što su „Napucane Svinjice“, „Nek Izgori Sve“, „Suši“ i „Crna Marama“, Guda je fanove obradovala i sa dva nova – „Guda Gang“ i „Guda Žurka“.

Osim što ih upoznaje sa različitim stranama svoje ličnosti, Mimi fanovima predstavlja svoju ekipu, njihov način rada i u potpunosti im pruža uvid u svoj svet, što je upravo jedan od razloga zbog kojih ljubitelji njene muzike pomno prate i iščekuju svaki novi korak.

„Odlučila sam da konačno objavim ceo Guda opus, jer je ta druga strana moje ličnosti želela da izađe na površinu. Mislim da će moji fanovi biti previše srećni što su se najjače reperke konačno udružile i snimile sajfer“, objasnila je ona o novom EP-u.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.