Grupa Smak 9. septembra na gradskom trgu u Čačku

0

Smak, legendarni rok bend pred čačansku publiku izlazi 9. septembra na Gradskom trgu sa početkom u 21 čas. Točkova gitarska virtuoznost i zanimljiva i snažna fuzija hard rocka, džeza i progresivnog roka sa jakom bluz osnovom, proslavila je ovaj bend. Dugoočekivani nastup grupe „Smak“ obeležiće ovu godinu i kako navode organizatori očekuje se pravi spektakl.

Na taktovima „Crne dame“, „Daire“, „Ljudi nije fer“ odrasle su generacije i oni su duboko utkani u identitet svakog istinskog rokera. Očekuje se rekordna posećenost, traži se krevet više jer će koncertu prisustvovati i organizovane grupe iz Sarajeva, Zagreba i Splita.

 „Legende muzičke scene bivše Jugoslavije tokom sedamdesetih godina dvadesetog veka, napraviće pravi spektakl na gradskom trgu. U godini kada obeležavaju 50 godina od osnivanja, Grad Čačak ima čast da ih ugosti, a ljubitelji kvalitene rok muzike retku, a možda i poslednju priliku da čuju uživo dobro poznate hitove. Očekuje se više od 15 hiljada posetilaca i nadam se da će ovo biti jedan od koncerta za pamćenje.“ izjavio je Vojin Jakovljević, direktor TO Čačak. 

Ulaz na koncert je besplatan, a organizaciju potpisuju Grad Čačak i Turistička organizacija Čačak.