Grand kafa osvojila DISRUPT priznanje za Grand Single Origin – najbolja inovacija u 2021.

  0
  Foto: Grand kafa

  Grand kafa je dobitnik prestižne nagrade u kategoriji Disrupt inovacije za Grand Single Origin, kafu jedinstvenog geografskog porekla, kao najbolja inovacija u 2021. godini.

  Nina Cvetković, Senior Brand Development Manager u Grand kafi, rekla je da je ponosna na činjenicu da je Grand kafa prva u Srbiji i regionu počela da koristi Blockchain tehnologiju u marketinške svrhe, kako bi potrošačima omogućila da istraže put svoje kafe.

  „Izuzetno mi je drago što smo u prethodnoj godini imali priliku da podignemo lestvicu na jedan viši nivo kada je reč o inovacijama na tržištu. Zahvaljujući inovativnoj Blockchain tehnologiji, u saradnji sa Farmer Connect organizacijom, omogućili smo potrošačima da, jednostavnim skeniranjem QR koda sa pakovanja naših Grand Single Origin ukusa, upoznaju farmere koji je uzgajaju i saznaju sve o putu kafe od plantaže do šoljice. Ova saradnja ima i humanu notu, te potrošači mogu i da podrže donacijom projekte obezbeđivanja čiste pijaće vode i održivih ekosistema u zemljama gde se kafa uzgaja. Jedinstveni Grand Single Origin ukusi se pakuju u ekološki prihvatljivu Genprotect ambalažu koja se može reciklirati, što je takođe novitet na ovim prostorima“, napomenula je Nina.

  Iz kompanije su naveli da je ova nagrada samo još jedna u nizu potvrda da Grand kafa opravdava svoju poziciju tržišnog lidera i da svojim inovacijama postavlja nove standarde.

  DISRUPT AWARDS je i ove godine okupio rekordan broj vrhunskih radova iz kompanija i agencija koje su se posebno istakle u oblasti Disrupt inovacije ili Disrupt komunikacije, i tokom neobične 2021. godine, uspele da svojim aktivnostima privuku pažnju javnosti i povuku društvo napred.