Gradski odbor SNS u Novom Sadu traži smenu Stefanovića: “Ili je nesposoban ili je s namerom hteo da naudi Vučiću”

1
(BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE/JOVO MAMULA/EV)

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu zatražio je smenu Nebojše Stefanovića sa svih državnih i stranačkih funkcija.

Kako navode, odluka je doneta jednoglasno. Novosadski odbor SNS traži i smenu “svih stranačkih funkcionera koji su učestvovali u urušavanju stranke, a pre svega, zbog afere prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ugrožavanja njegove lične bezbednosti”. 

“Dovođenje u pitanje bezbednosti predsednika Srbije koji je duže vremena prisluškivan, najveći je razlog za smenu bivšeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, koji se trenutno nalazi na funkciji ministra odbrane”, saopštili su novosadski naprednjaci.

“Njegovo nereagovanje na prisluškivanje predsednika govori ili o njegovoj nesposobnosti ili o direktnoj nameri da naudi bezbednosti predsednika države Aleksandra Vučića”, ocenjuju se u saopštenju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu zbog toga traži da se “ceo slučaj ispita do kraja i otkriju svi učesnici afere, kao i da snose sve zakonske konsekvence”. 

“S obzirom na to da je Nebojša Stefanović visoki državni, ali i jedan od najviših funkcionera stranke, ovakav skandal narušio je ugled naše stranačke organizacije, kojoj su potrebne promene na svim nivoima, a posebno u Gradskom odboru u Beogradu”, dodaje se u saopštenju.

1 KOMENTAR

Comments are closed.