“Govorili su da ne smem da uhapsim Dijanu Hrkalović, pa su sad promenili priču…”

2
Credit line: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na početku svog gostovanja u emisji “Prva tema” prokomentarisao hapšenje Dijane Hrkalović.

“Reč je o dokazima koje poseduju nadležni državni organi, a vezano za ubistvo gospodina Miloševića. Posle toga pretpostavljam da je menjan DNK, a da su neki ljudi oslobađani umesto da budu osuđeni. Pretpostavljam da je to jedan od razloga”, rekao je Vučić.

“Mi znamo ko je izvršio likvidaciju gospodina Miloševića, ja sam o tome već govorio, ali ne bih da vršim pritisak na nadležne organe. Policija u tom slučaju ima čvrste i nedvosmislene dokaze”, rekao je.

Prokomentarisao je da je zadovoljan što u Srbiji, prema njegovim rečima, “devet meseci nije bilo mafijaškog ubistva”.

“Zadovoljan sam kako smo kriminalnoj hobotnici uspeli da odsečemo glavu.”

Zatim se još jednom osvrnuo današnje privođenje.

“Šta god da se uradi, uvek sam za nešto kriv. Govorili su mesecima da ne smem da uhapsim Dijanu Hrkalović, ne znam zbog čega sve… Kao što vidite ova država ima svoje organe i mehanizme. Odmah nakon što je uhapšena, promenili su priču”, rekao je Vučić tokom gostovanja na TV Prva.

2 KOMENTARA

  1. Nas predsednik obavlja dosta toga sam a sto ne obavi sam ima pomocnike . Nekima prete dozivotnom nekima kucnim pritvorom sve u svemu tragi komedija . A nas narod gleda i ne vidi…

  2. U vašoj dičnoj državi, predsjednik države hapsi. Da li je za to dodatno plaćen ?

Comments are closed.