GORENJE, Deo tradicije. Deo porodice. Već 70 godina.

0

Nekada davno, sredinom prošlog veka, talentovan i odlučan tim mladih ljudi osnovao je malu radionicu u slovenačkom gradiću Velenje. Korak po korak, uz neprekidno učenje i viziju za uspehom, mala radionica prerasla je u korporaciju sa više od 11.000 zaposlenih i proizvodnim pogonima širom Evrope. Tokom sedam decenija poslovanja, kompanija u skladu sa svojom krilaticom „Life Simplified“ pruža najbolja rešenja za poboljšanje života potrošača svuda u svetu. Kao brend, živi u srcu svakog doma, svima dobro znano – Gorenje.

Počev od prvog šporeta 1958. godine, pa sve do pametnih kućnih aparata intuitivnih opcija i najnovijih tehnologija, misija Gorenja oduvek je bila da bude siguran partner u kreiranju prijatnije svakodnevice u domovima u više od 90 država širom sveta. Razmišljanjem izvan zadatih okvira industrije u kojoj posluje, Gorenje je oduvek donosilo velike promene na tržištu kućnih aparata – od stvaranja prve elektronske mašine za pranje veša jednostavne za upotrebu, uvođenja pet godina garancije za velike kućne aparate, pa sve do predstavljanja vodećih svetskih dizajnera u industriji bele tehnike.

Svi Gorenje proizvodi osmišljeni su tako da zadovoljavaju sve potrebe i očekivanja kupaca, ali i njihovu ličnost i životni stil. Ponosna na svoju sedamdesetogodišnju baštinu i sigurna u svoj kvalitet, u godini kada obeležava veliki jubilej, kompanija Gorenje nagrađuje sve korisnike za ukazano poverenje obezbeđujući im uz besplatnu popravku i povraćaj novca u iznosu od 50% vrednosti aparata u slučaju njegovog kvara u prvih šest meseci korišćenja. Promotivni period počinje 1. marta i traje sve do 31. maja i podrazumeva kupovinu velikog kućnog aparata Gorenje iz kategorija mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša, mašine za pranje sudova, rashladnih aparata i aparata za pripremu hrane. Ulaganjem u dualno obrazovanje, Gorenje konstantno ulaže u neophodnu stručnost, zahvaljujući kojoj edukovani serviseri rešavaju reklamacije u proseku za tri do pet dana.

Uz pomoć najveće i najsavremenije servisne mreže, 38 ovlašćenih servisera, jednostavan i lako dostupan kontaktni centar, bezbrižnost i nakon garancije je zagarantovana. Sa Gorenje kućnim pomoćnicima, korisnici biraju inovativnu, ali pouzdanu i efikasnu tehnologiju kreiranu prema njihovim potrebama. Istorijom dugom 70 godina, Gorenje potvrđuje da i dalje čvrsto stoji iza istih vrednosti – kvalitet, pouzdanost i poverenje. Kao neizostavan deo svih priča o porodičnoj tradiciji četiri generacije, Gorenje će svojim inovacijama nastaviti da kreira viziju budućnosti u skladu sa svojom filozofijom i da zaista čini život jednostavnijim u decenijama koje dolaze.