Goran Bare: “Nemam ništa protiv ‘cajki’, pustite decu da slušaju šta hoće”

1

Harizmatični i kontroverzni frontmen Majki Goran Bare kaže da je bio budala što se družio s političarima i što im je verovao.

On je gostujući u emisiji “Nedeljom u 2” kod Aleksandra Stankovića rekao da ni ne voli da gleda televiziju jer mu sve “to digne živce, da počne da psuje i pljuje”.

“Toliko me to živcira da ne gledam dnevnik, ne gledam medije. Gledam samo filmove na filmskim kanalima i tu i tamo neku utakmicu”, rekao je.

“S političarima se ne treba družiti, ali ja sam bio budala pa sam im verovao. Ne samo ja, nego i neki glumci. Mislili smo kad dođe to sve ok, jer situacija je ’90-ih znaš dobro kako je bilo, koja je to grozota od zemlje bila. Kad se pojavio Račan s nekim svojim idejama, jednostavno me to povuklo, međutim ništa”, rekao je.

On se osvrnuo i na muziku koja je danas dominantna, i dodao da nema ništa protiv “cajki”, tj. narodnjaka, prenosi Index.hr.

“Ma kakav problem? To meni još od rata, što se zgražavaju, pustite decu da slušaju šta hoće. Postoje neki umetnici koji od toga naprave nešto vredno, ali u većini je to zvuk od tri minuta. Kao drugo, te ‘cajke’ nemaju više veze s narodnom muzikom, više ima veze sa svetskim mejnstrimom, jedino je drugačiji način pevanja. Jezik je tu bitan, ali što se tiče produkcije, to mi je isto kao Bijonse, nema nikakve razlike između Bijonse i Karleuše, osim što je Bijonse lepša”, rekao je.

1 KOMENTAR

Comments are closed.