“Godinama je to bila igra bez igre, čak i kada je donosila rezultat. Savo Milošević bi na fakultetu dobio visoku ocenu…”

0
Foto Igor Pavicevic

Nekadašnji fudbaler, trener i direktor Partizana Nenad Bjeković oduševljen je igrama svog kluba ove jeseni.

“Ceo tim je odličan, dobro ukomponovan, svako zna u svakom trenutku gde mu je mesto i šta bi trebalo da radi na terenu. Mnogo mi je drago kada vidim kako Partizan danas izgleda“, rekao je Bjeković u razgovoru za Mozzarsport, povodom pobede Partizana u Kazahstavu, protiv Astane od 2:1.

“Igra Partizana je za uživanje, Ne samo zbog ove utakmice, već je tako od početka sezone. Igraju sve bolje od meča do meča, sve ide jako dobrim putem. Protiv Astane je bilo sjajno. To je bila igra koju svi želimo da gledamo, to je bila igra koju je Partizan negovao kroz istoriju: napadački, na gol više, atraktivno, ali uz dobar rezultat. Ukratko – Partizan igra fudbal”, oduševljen je Bjeković.

Savo Milošević se, iako početnik u trenerskom poslu, za sada dobro pokazuje, smatra Bjeković

“S obzirom na to da je ovo Savu prvi trenerski posao, da smo sada na fakultetu, dobijao bi samo visoke ocene. Zaista – odlično“, rekao je.

Bjeković smatra da je ovo značajan zaokret u odnosu na vreme koje je iza nas.

“Svi znamo kako je bilo minulih godina, bila je to igra bez igre, iako je ponekad donosila rezultat. Ovo sad je i lepo za oko i donosi rezultat i tek će ga doneti, samo da nastave”, rekao je Bjeković.