Kompanija za brzu dostavu “Glovo” od septembra dostavlja na bilo koju adresu u Beogradu na kojoj se nalazite proizvode Agi Pasta Away

Glovo, jedna od globalnih “šta god da želiš za dostavu” aplikacija ostvarila je partnerstvo sa beogradskim lancem restorana Agi Pasta Away samo par nedelja nakon pojavljivanja te aplikacije na beogradskom tržištu.

Zbog velikog broja zahteva, kao i zbog  kvaliteta proizvoda, na veliko zadovoljstvo sve većeg broja korisnika Glovo aplikacije, preukusna italijanska pasta pripremljena po tradicionalnim receptima pasti i soseva- Agi Pasta Away, sada se može naručivati preko Glovo aplikacije. Beograđani zahvaljujući Glovo aplikaciji sada mogu još jednostavnije da naručuju i uživaju u kvalitetnoj i ukusnoj italijanskoj pasti po pristupačnoj ceni i u izdašnim obrocima.

Gde god da se nalazite, sve što vam je potrebno možete poručiti putem Glovo aplikacije i platiti karticom ili gotovinom. Glovo aplikacija omogućava korisnicima naručivanje i dostavu bilo čega – od hrane i namirnica, poklona, cveća pa do farmaceutskih proizvodai dokumenata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.