Glovo ostvario partnerstvo i sa lancem Agi Pasta Away za lakšu i bržu dostavu najukusnije italijanske paste

    0

    Kompanija za brzu dostavu “Glovo” od septembra dostavlja na bilo koju adresu u Beogradu na kojoj se nalazite proizvode Agi Pasta Away

    Glovo, jedna od globalnih “šta god da želiš za dostavu” aplikacija ostvarila je partnerstvo sa beogradskim lancem restorana Agi Pasta Away samo par nedelja nakon pojavljivanja te aplikacije na beogradskom tržištu.

    Zbog velikog broja zahteva, kao i zbog  kvaliteta proizvoda, na veliko zadovoljstvo sve većeg broja korisnika Glovo aplikacije, preukusna italijanska pasta pripremljena po tradicionalnim receptima pasti i soseva- Agi Pasta Away, sada se može naručivati preko Glovo aplikacije. Beograđani zahvaljujući Glovo aplikaciji sada mogu još jednostavnije da naručuju i uživaju u kvalitetnoj i ukusnoj italijanskoj pasti po pristupačnoj ceni i u izdašnim obrocima.

    Gde god da se nalazite, sve što vam je potrebno možete poručiti putem Glovo aplikacije i platiti karticom ili gotovinom. Glovo aplikacija omogućava korisnicima naručivanje i dostavu bilo čega – od hrane i namirnica, poklona, cveća pa do farmaceutskih proizvodai dokumenata.