Glovo ispunjava želje korisnika u pet novih gradova

  0
  Foto: Glovo

  Glovo, jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti dostave, nastavlja da širi svoju mrežu u sve više gradova. Sa lansiranjem aplikacije u još pet centara, usluga Glovo postaje dostupna u više od 30 gradova u Srbiji i nastavlja da se približava korisnicima širom zemlje, pokrivajući sve širi spektar proizvoda.

  Od sada, ovoj dugačkoj listi gradova u kojima Glovo dostavlja sve ono što članovi Glovo zajednice požele i potrebno im je – pridružilo se i pet novih gradova.

  U Užicu, gradu bogatom legendama i kulturnim nasleđem Zapadne Srbije. Ere – kako se Užičani tradicionalno nazivaju, od sada mogu iz udobnosti svog doma naručiti i preko Glovo aplikacije sve ono što je u njihovom gradu i okolini dostupno.

  Grad Pirot i njegova prelepa okolina poznati su po tradiciji, gostoprimstvu, lepoti a posebno gastronomiji! Glovo je posebno ponosan što će od sada, pored ostalih narudžbina, postati deo tradicije i istorije ovog grada i to tako što će, u rekordnom roku, na pirotskim pragovima ispunjavati želje sugrađana.

  Vranjanci su poznati po svojoj ljubavi prema uživanju u dobrom zalogaju i druženju uz pesmu – pa ne sumnjamo da će Glovo već na samom početku imati pune ruke posla u ovom veselom gradu, postojbini čuvenog Bore Stankovića.

  Još jedan grad čiji će stanovnici uživati u svim pogodnostima Glovo servisa je Kikinda, čuvena po mamutu Kiki ali, i Danima ludaje i banatskim tradicionalnim jelima koja sva, ali i mnogo više, od sada stižu na kućna vrata ili gde god se nalazili Kikinđani!

  Poslednji u ovom nizu ali, nikako poslednji na Glovo spisku novih gradova – je grad Valjevo! Glovo će sa velikim zadovoljstvom svojom uslugom podržati svaku želju Valjevčana i to u njihovom lepom gradu na još lepšoj reci Gradac.

  „Drago mi je što se razvijamo i širimo našu mrežu i uspešno realizujemo naš plan da pokrijemo što veći deo Srbije. Za tri godine na ovom tržištu, mi kontinuirano osluškujemo potrebe korisnika i omogućavamo sve raznovrsniji asortiman na našoj platformi koja je podeljena po kategorijama. Naša misija je da svima sve bude dostupno u njihovom gradu, bilo da je u pitanju njihova omiljena hrana iz najboljih restorana, nedeljne potrepštine ili neki drugi proizvodi zavisno od prilika i potreba, poput cveća, knjiga, elektronike, kozmetike ili potrepština za kućne ljubimce. U narednom periodu želimo da povećamo broj kurira u novim gradovima, kao i da svakodnevno širimo asortimane usluga zahvaljujući partnerima koji nam se pridružuju“, izjavio je generalni direktor Glovo Srbija, Branimir Đurović.

  Kako funkcioniše aplikacija Glovo?

  ·       Preuzmite besplatno Glovo sa Google Play ili App store i napravite nalog

  ·           Otvorite aplikaciju da vidite šta možete naručiti u svom području

  ·           Izaberite unapred definisanu kategoriju ili kliknite na opciju „bilo šta“

  ·           Kada pošaljete svoju porudžbinu, možete da vidite u kojoj je fazi, a kada je kurir preuzme možete je pratiti u realnom vremenu dok ne stigne do vas

  ·       Dobićete potvrdu porudžbine i druge informacije na email sa kojim ste kreirali nalog

  ·       Tokom isporuke možete kontaktirati Glovo kurira za pitanja ili informacije

  ·           Možete platiti karticom direktno u aplikaciji ili pouzećem

  ·           Dajte ocenu pradavnici/restoranu iz koga ste poručili kao i kuriru

  ·           Nakon završetka porudžbine, na mejlu ćete naći potvrdu i detalje isporuke