Glišić: Od 1. septembra unutarstranački izbori u SNS

1
Foto: Prinstcreen Youtube

Srpska napredna stranka će od 1. septembra krenuti u unutarstranačke izbore na nivou opštinskih i gradskih odbora, a nakon toga će ući u pripremu za održavanje skupštine stranke, kaže za Tanjug predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić i navodi da će se na jesen znati da li će sa beogradskim i predsedničkim biti održani i parlamentarni izbori.

Glišić je naveo da će se posle izbora unutar stranke, na stranačkim organima razmotriti predlozi o eventualnim promenama stranačkog rukovodstva.

„Članovi će tokom septembra reći svoje. Nekome će možda da potvrde mandat na čelu nekog odbora, nekog će možda da promene. Oni će u jednom otvorenom postupku reći šta o tome misle, pa ćemo moći da govorimo o nekim drugim stvarima“, rekao je Glišić odgovarajući na pitanje kakve se promene očekuju na predstojećoj skupštini naprednjaka i da li će biti promena u rukovodstvu.

Upitan da li je zadovoljan radom funkcionera SNS, ministara i lokalnih čelnika, jer je i ranije govorio o „provetravanju“ i unošenju nove energije u stranku, Glišić kaže da SNS to radi gotovo tri-četiri puta godišnje i da se polazi od toga da svako mora da ide u korak sa onim što radi predsednik stranke koji diktira tempo, želi da rešava probleme građana i unapređuje njihov život.

Takva odgovornost koju SNS iskazuje, pokazuje kvalitet stranke, kaže Glišić i dodaje da tako najbolji dolaze na površinu.

1 KOMENTAR

  1. Glisic je verovatno hteo da kaze da u SNS mafiji najveci olos i sljam dolazi na najvece funkcije?

Comments are closed.