Glasnik podržao projekat pomoći ostvarivanju ciljeva demografske politike u Srbiji

  0

  Sledeći misiju društveno odgovornog delanja i poslovanja, Službeni glasnik je u utorak, 25. februara, postao deo projekta koji je u funkciji povećanja nataliteta i uspešnog ostvarivanja ciljeva demografske politike u Srbiji.

  Naime, potpisavši Ugovor o poslovnoj saradnji s pokretom za decu TRI PLUS, Glasnik je podržao projekat PONOSNE KARTICE 2020 „Cena minus za 3 +“, koji je pokrenuo ovaj pokret, a čime će vlasnicima ovih kartica biti omogućen popust od 25 odsto na kupovinu svih artikala – izdanja Službenog glasnika.

  Ugovor su na svečanosti organizovanoj u prostorijama Glasnika potpisali Vladica Gavrilović, zastupnik pokreta za decu TRI PLUS, i dr Jelena Trivan, direktor JP Službeni glasnik.

  Doktor Jelena Trivan je tom prilikom, između ostalog, naglasila da: „Učešćem u navedenom projektu, Glasnik još jednom dokazuje da naš prioritetan cilj predstavlja zaštita i propagiranje ostvarivanja vrednosti i ciljeva šire društvene zajednice“.

  Vladica Gavrilović se u ime pokreta za decu TRI PLUS zahvalio dr Jeleni Trivan i Službenom glasniku na saradnji i učešću, ocenivši da se tako dokazuje i podrška naše države i njenih institucija ovom projektu i ostvarivanju ciljeva koje on zagovara.

  Navedene kartice omogućavaju porodicama ili roditeljima s troje i više dece da ostvare popuste prilikom plaćanja u maloprodajnim objektima onih kompanija i preduzeća koje učestvuju u ovom projektu, kao i prilikom plaćanja usluga javnih preduzeća i ustanova koje su u nadležnosti lokalnih samouprava i Republike, koji podrže projekat. Pravo na dodelu imaju porodice ili roditelji sa troje i više dece, od kojih je najmanje jedno dete maloletno u trenutku dodele kartice, s tim da se pravo na popuste i pogodnosti mogu ostvarivati sve dok najmlađe dete ne napuni 18 godina.