Gigatron donirao novčana sredstva NURDOR-u

  0

  Kompanija Gigatron, jedna od vodećih kompanija  na tržištu tehnike u Srbiji, pomaže različitim udruženjima i fondacijama kroz donacije, pokroviteljstva i sponzorstva i u 19. godini svog postojanja. Ističući sa zadovoljstvom da je društveno odgovorno poslovanje jedan od prioriteta kompanije, akcenat stavlja na jednu od najvažnijih humanitarnih akcija koju sprovodi u okviru svojih prodajnih objekata, posvećenu Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

  „U cilju podrške našim najsnažnijim borcima, početkom 2019. godine, naša kompanija je donela odluku da se 50% prihoda od svake kupljene Gigatron kese donira Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka – NURDOR. Pored toga, za sve koji žele dodatno da učestvuju, u svim Gigatron prodavnicama, dostupne su NURDOR kutije za donacije. Ova tradicija Gigatrona i NURDOR-a traje i danas, tri godine kasnije. Drago nam je ako smo ovom donacijom uspeli da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.”, izjavila je Olja Milanović, Head of Brand Communications kompanije Gigatron.

  Tokom 2021. godine zahvaljujući ovoj akciji, Gigatron je, zajedno sa svojim kupcima, uspeo da sakupi i donira NURDOR-u 2.894.095 dinara.

  “Ovakav vid podrške je za NURDOR od izuzetnog značaja. Pre svega, radi se o dugoročnom partnerstvu, kroz koje već treću godinu za redom obezbeđujemo značajna sredstva za funkcionisanje našeg udruženja. Posebno, imajući u vidu da su iza nas dve veoma izazovne i teške godine, da su nam izvori finansiranja bili značajno redukovani i da smo bili prinuđeni da se od marta 2020. godine prilagodimo potpuno novim uslovima rada. U takvim okolnostima neizmerno je važno da postoje partneri na koje možete da se oslonite i da znate da suština posla koji radite, podrška deci koja se leče od malignih bolesti, neće biti dovedena u pitanje nijednog trenutka”, izjavila je predsednica Upravnog odbora NURDOR-a Joland Korora.

  Od svog osnivanja do danas, Gigatron aktivno učestvuje u životu i dešavanjima lokalne zajednice, podržavajući veliki broj humanitarnih akcija i projekata.