Generali Osiguranje Srbija poziva klijente da budu bezbedni i sve poslove u vezi sa osiguranjem završe telefonskim putem i putem interneta

  0

  Kompanija Generali Osiguranje Srbija preduzela je sve neophodne mere radi prevencije širenja korona virusa Covid-19. Zbog toga pozivamo i sve naše klijente da vode računa o svojoj sigurnosti, poštuju mere prevencije i sve svoje poslove u vezi sa osiguranjem završe od kuće.

  Kako bismo maksimalno zaštitili zdravlje naših klijenata i zaposlenih pozivamo klijente da koriste usluge dostupne putem interneta:

  1. Prijava odštetnog zahteva

  2. Informacije o polisi osiguranja

  3. Informacije o statusu odštetnog zahteva

  4. Obnova osiguranja

  5. Portal za klijente

  6. Kupovina osiguranja

  7. Lični savetnik za osiguranje

  Za sve poslove i pitanja u vezi sa osiguranjem klijentima su dostupne i različite digitalne mogućnosti na Generali sajtu www.generali.rs, Generali mobilna aplikacija, Kontakt centar dostupan 24/7 putem brojeva telefona 0800 222 555 (besplatan poziv) ili 011 222 0 555 i imejl adresa kontakt@generali.rs. Klijentima zdravstvenog osiguranja na raspolaganju je i Medic Call centar 011 222 0 575.

  Posebno ističeno da se svi odštetni zahtevi mogu podneti E-mailom ili telefonski, a klijentima će se u roku od 24 sata javiti stručno lice Generali Osiguranja Srbija i uputiti ih u dalji postupak. Formulari za prijavu odštetnih zahteva mogu se preuzeti na sajtu www.generali.rs.

  Šta možemo svi zajedno da uradimo radi sprečavanja širenja virusa?

  Saveti Svetske zdravstvene organizacije, Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje Srbije.

  Pojačajte higijenu ruku. Perite ruke vodom i sapunom najmanje 20 sekundi ili koristite gel za dezinfekciju ruku.

  Kada kašljete ili kijate pokrijte usta i nos paprinom maramicom ili, ako je nemate, savijenim laktom. Bacite odmah papirnu maramicu u zatvorenu kantu za đubre i operite ruke.

  Izbegavajte dodirivanje očiju, usta i nosa prstima.

  Izbegavajte rukovanje, grljenje i ljubljenje. Držite odstojanje od 2 metra od sagovornika.

  Izbegavajte kontakt sa osobama koje imaju znake infekcije organa za disanje (kašalj, kijanje, curenje nosa, povišena temperatura).

  Provetravajte što češće prostorije u kojima boravite.

  Izbegavajte veće grupe ljudi i javna okupljanja (proslave, utakmice, pozorišta, bioskope).

  Nosite masku preko usta i nosa ukoliko boravite u prostorijama gde su masovna, nekontrolisana okupljanja