General Božidar Delić biće nosilac liste NADA na parlamentarnim izborima

3
PrintScreen/YouTube/TV Most Novi Sad

General Božidar Delić biće nosilac liste NADA na parlamentarnim izborima, rečeno je na konferenciji za novinare članova te koalicije, a prenosi N1.

Ranije je Glavni odbor Demokratske stranke Srbije potvrdio odluku Predsedništva te stranke da izađe na predstojeće predsedničke, parlamentarne i na izbore za Skupštinu Beograda u okviru srpske koalicije NADA, sa Pokretom obnove Kraljevine Srbije, čiji je predsednik Vojislav Mihailović.

U saopštenju DSS je naveo da će ispred koalicije NADA, koju čine POKS, DSS i 25 udruženja građana, predsednički kandidat biti predsednik DSS Miloš Jovanović.

„Srpska koalicija NADA je predstavljena septembra 2021. godine u Novom Sadu. Ona kao takva postoji i ona će izaći na izbore, a uveren sam da ja kao predsednički kandidat imam ozbiljne šanse da uđem u drugi krug izbora. Kada vidim ljude koji nas podržavaju, nisam zabrinut, jer znam da će sve doći na svoje, da će naša ideja koja objedinjuje nacionalno i demokratsko pobediti“, izjavio je Miloš Jovanović.

3 KOMENTARA

  1. И “НАДА” генерала за трку има ! Још мало па ће предизборни списак кандидата за председника републике личити на пензионисани Генералаштаб.

  2. Ја стварно не разумем да тако паметни људи као што су г. Јовановић, или г. Ковић вуку тако глупе политчке потезе и воде тако катстрофално странку да човек заплаче од туге.

  3. Као прво ПОКС није део коалиције НАДА.
    Као друго Војислав Михаиловић није председник ПОКС.
    Да ли се то Милош Јовановић удружен са генералом, пуковником и Белим орлом спрема за рат, војну хунти или нешто треће?

Comments are closed.