Gatotrade proglašen za partnera NBA u predstavljanju NBA Plej-in turnira u Evropi i na Bliskom Istoku

  0

  – Plej-in  turnir počinje u utorak, 18. maja i treba da odredi timove za 7. i 8. mesto u plej-ofu –

  Nacionalna košarkaška federacija (NBA) i Gatorade®, zvanično sportsko piće Lige, danas su najavili da će Gatorade biti partner u predstavljanju NBA Plej-in turnira za Evropu i Bliski Istok koji počinje danas, 18. maja i završava se u petak, 21. maja.

  NBA Plej-in turnir, pod pokroviteljstvom Gatorade-a, obezbediće zvanične prenose svih šest utakmica za 28 * emitera u Evropi i na Bliskom Istoku.

  Objašnjenje NBA Plej-in turnira pod pokroviteljstvom Gatorade-a:

  • Timovi od 7. do 10. mesta po procentu pobeda u svojoj konferenciji kvalifikovaće se za NBA Plej –in turnir pod pokroviteljstvom Gatorade-a da se se utvrdilo koje će ekipe zauzeti 7. i 8. mesto u NBA plej-ofu**
  • Sedmoplasirani tim ugostiće osmoplasirani tim prema procentu pobeda  u svakoj konferenciji u jednoj Plej-in utakmici („Meč Sedmi-Osmi“). Pobednik te utakmice u svakoj konferenciji izboriće se za sedmo mesto u plej-ofu.
  • Devetoplasirani tim biće domaćin desetoplasiranom prema procentu pobeda u svakoj konferenciji u „Meču Deveti-Deseti“. Poraženi iz meča Sedmi-Osmi ugostiće pobednika meča Deveti-Deseti u jednoj Plej-in utakmici, a pobednik te utakmice u svakoj od konferencija izboriće se za osmo mesto u doigravanju.
  • Kako stvari stoje u Zapadnoj konfernciji, Golden State Warriorsi će se suočiti sa Los Angeles Lakersima u borbi za sedmo mesto. Poraženi tim će igrati protiv pobednika utakmice Memphis Grizzlies- San Antonio Spurs za osmo mesto.
  • U Istočnoj konferenciji, Boston Celtics će se boriti protiv Washington Wizardsa za sedmo mesto u doigravanju. Poraženi tim igraće protiv pobednika utakmice Charlotte Hornets- Indiana Pacers za osmo mesto. Više informacija dostupno je ovde.

  *Proveriti lokalnog emitera za NBA raspored.

  **NBA plej-of počinje 22. maja i završiće se finalnim utakmicama u julu 2021.

  Fanovi mogu da prate @NBAEurope na Instagramu i da preuzimaju NBA aplikaciju za vesti, ažuriranja, rezultate, statistiku i video zapise.