Gajić: “Nema nijednog dokaza protiv Obradovića”

1
Foto: BIRN

Branilac uzbunjivača iz Krušika Aleksandra Obradovića advokat Vladimir Gajić rekao je da tužilaštvo i dalje nema nijedan dokaz protiv njegovog klijenta i da niko ne može da predvidi koliko će slučaj trajati, jer nema veze sa pravom, već sa politikom.

“Trebalo bi gledati u kuglu da bi znali koliko će proces da traje, jer ovo veze sa pravom nema”, rekao je Gajić za dnevni list “Danas”.  

On je istakao da su veštaci uzeli sve što je bilo u memorijama Obradovićeve računarske opreme i telefona, da su to sve ostavili tužiocu i da se posle dva meseca “u predmetu ne nalazi nijedan dokaz kojim tužilaštvo potkrepljuje svoje tvrdnje zbog kojih se vodi istraga”.  

“Ne znam da li će protiv Aleksandra podići optužnicu. Ja ih ne bih savetovao”, rekao je Gajić.

1 KOMENTAR

  1. Koliko nam j eiskrivljena stvarnost toliko je i ovaj komentar normalan…Ne treba da trazimo dokaze protiv obradovica…Vec dokaze za obradovica…I dokaze protiv onih koji su nas sve pa i drzavu uvukli u ovaj sramotni skandal…ali samo radi licne koristi i to preko ledja svih nas…Ljudi ppgledajte se svi malo u ogledalo…Sam vrh vlasti za ovo jako dobro zna i naravno da kriju dokaze…i naravno da ih niko nikada nece izvesti pred lice pravde…Sramota i stidim se licno ove zemlje i svih sunarodnika…gmazovi obicni..!

Comments are closed.