FSS pokrenuo postupak protiv Gobeljića zbog incidenta nakon finala Kupa Srbije

1
(BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS)

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupak protiv Marka Gobeljića, prvotimca Crvene zvezde, zbog isključenja i incidenta posle finalnog susreta Kupa Srbije, prenosi N1.

Desni bek šampiona i pobednika kupa nakon susreta sa Partizanom, 25. maja, posle penal serije, i u trenucima slavlja, na kratko skinuo šorts ispred golmana Partizana, Vladimira Stojkovića.

Službena lica evidentirala su incident na licu mesta, odmah je reagovao pomoćni sudija, na čiju intervenciju je i glavni arbitar, Srđan Jovanović, pokazao crveni karton.

Do naredne sednice Disciplinske komisije FSS, „obeleženi“ prvotimac dužan je da dostavi pisano izjašnjenje o okonostima incidenta.

Posle skandaloznog poteza, praktično, uvrede celokupnog finalnog susreta i aktera na terenu i tribinama, regovala je i Crvena zvezda, najavljujući da će Gobeljić biti sankcionisan, na osnovu klupskog disiplinskog pravilnika. Osam dana nakon događaja, crveno-beli nisu odredili visinu kazne svom prvotimcu.

1 KOMENTAR

  1. Ne opravdavam postupak Gobeljića ali je činjenica da su novinari prenaduvali celu stvar. Možda bih se i ja tako poneo u celoj situaciji, naletu adrenalina itd. Ne zaboravimo da Stojković redovno provocira svojim iyjavama van terena, skoro je hteo da se odrekne državljanstva i vrati pasoš. Sada je sam tražio da ga siluju! Takođe, neretko provocira suparničke fudbalere i tokom same utakmice. Pri tom se radi o kapitenu! Kako je moguće da jedan takav čovek bude kapiten nekog tima?
    Ako neko treba da bude kažnjen to je Stojković! Na taj način “zapušiti mu usta” i dati do znanja da ne može non stop da priča gluposti i prolazi ne kažnjen a onda neko drugi odgovara.

Comments are closed.