Frikom oživeo prazničnu čaroliju u Zvečanskoj

  0
  Foto: Frikom

  Pažnja za mališane koja nema cenu

  Mališane u Zvečanskoj posetili su zaposleni iz Frikom kompanije koji su im priredili prazničnu radionicu u kojoj su se zabavili i proveli kvalitetno vreme. Zajedničnkim snagama i uz pomoć praznih čašica sladoleda, pripremali su kreativne ukrase i dekoracije sa kojima su dekorisali novogodišnju jelku. Radionicu je vodio i ulepšao poznati dečiji animator, Osman Ahmed, koji ih je vodio kroz radionicu, a na kraju ih oduševio svojim mađioničarskim trikovima.

  Predstavnici kompanije Frikom istakli su da tokom praznika ne treba zaboraviti one koji nisu sa najdražima. Zbog toga su se potrudili da mališani koji borave u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska, osete toplinu i pažnju koju praznici donose.

  Predstavnici centra zahvalili su se gostima iz Frikoma koji su uspeli da izmame osmehe najmlađim štićenicima ove ustanove.

  Praznici su uvek povod za lepe vesti i period kada provodimo najlepše trenutke sa najbližima. Ni ovo druženje nije proteklo bez novogodišnjih paketića kojima se mališani uvek raduju, ali se često zaboravlja pažnja koja njima nedostaje i koju zaslužuju.