Fotografije žena u toplesu iz rezidencije finske premijerke: Sana Marin opet mora da objašnjava…

0
EPA-EFE/PAUL WENNERHOLM

Finska premijerka Sana Marin izvinila se zbog kontroverzne fotografije koja se prvo pojavila na društvenim mrežama a sada kruži finskim medijima, a snimljena je u njenoj rezidenciji, na kojoj su dve žene koje se ljube, sa podignutim majicama i otkrivenim grudima preko kojih piše “Finska”. Nijedna od žena na fotografiji nije Marin.

Premijerka Finske potvrdila je da je sporna fotografija snimljena u njenoj zvaničnoj rezidenciji, posle muzičkog festivala koji je održan između 8. i 10. jula, piše Gardijan.

„Mislim da fotografija nije prikladna. Izvinjavam se zbog toga. Ovakva fotografija nije trebalo da bude snimljena“, rekla je Marin novinarima u Helsinkiju.

Ona je dodala da su u njenoj rezidenciji bili njeni „prijatelji“ u to vreme, družeći se i posetivši saunu.

Fotografija je prvo objavljena na nalogu na Tik Toku bivše učesnice izbora za mis Finske koja se i nalazi na njoj.

U uvodniku najvećeg finskog lista Helsinške vesti navedeno je juče da izgleda da Marin nije „pod kontrolom“, i da bi moglo još fotografija i videa iz njenog privatnog života da dospe u javnost.

Ovaj novi skandal dešava se manje od nedelju dana pošto je 36-godišnja finska premijerka došla na metu kritika zbog videa u kojem se vidi kako se zabavlja sa prijateljima na žurki. Ona se posle pritiska javnosti testirala i na drogu, mada je posle žurke izjavila da se nije na njoj drogirala, već je samo plesala i pila alkohol.