(FOTO) Vladika Grigorije: “Sa Nemanjom Vidićem i Dejanom Bodirogom danas. Pričali smo o sportu, lopti, životu i kulturi”

0
Printscreen/YouTube/Profesor Zec - zvanični kanal

Vladika Grigorije nalazi se već neko vreme u Beogradu, a kao veliki ljubitelj sporta je iskoristio priliku da odgleda i neku utakmicu. Na društvenim mrežama se pohvalio da je kao ljubitelj košarke iskoristio priliku da gleda „Fajnal for“ u Beogradu, a u međuvremenu je stigao i da se sretne sa dvojicom velikana srpskog sporta.

Grigorije je našao vreme da se druži sa Nemanjom Vidićem i Dejanom Bodirogom, a tom prilikom su prema sopstvenom priznanju pričali su o sportu i životu.

On je sliku sa Vidićem i Bodirogom podelio na društvenim mrežama, a ispod fotografije je ostavio i moćnu poruku.

“S Nemanjom Vidićem i Dejanom Bodirogom danas. Pričali smo o sportu, lopti, životu i kulturi… Prisetili smo se i onih mojih reči iz zbirke priča „Preko praga“.

Ne budimo ljuti na naše igrače i kad izgube od drugih timova, jer lopta je lopta i pripada svima, a pouku o smislu daje i kad gubimo i kad dobijamo. Igru ili loptu. Samo igrači koji nauče voleti saigrača (nije lako, ali je neophodno) a poštovati protivnika (što je još teže, ali je uzvišeno), samo takvi dobijaju venac pobednika.“