(FOTO) Slobodan dan u bablu: Nesuđena reprezentacija Jugoslavije izašla na pivo

0
Screenshot Twitter Goran Dragić

Sinoć je kao bomba odjeknula vest da američke profesionalne lige odlažu svoje utakmice zbog štrajka igrača nezadovoljnih tretmanom Afroamerikanaca u SAD.

U komšiluku Milvoki Baksa, u Viskonsinu je upucan Džejkob Blejk i igrači Baksa su odlučili da bojkotuju petu utakmicu svoje plej-of serije, a onda su usledili dugi sastanci i želja Kliperse i Lejkersa da se sezona prekine.

Danas su se pojavile informacije da se od prekida ipak odustalo.

Da li zbog toga što su želeli da proslave priliku da nastave sezonu, ili u želji da se opusti, ali igrači koji dolaze iz bivših jugoslovenskih republika iskoristili su slobodno veče u bablu da se druže.

Sliku je na svom Tviter nalogu objavio Goran Dragić.

Screenshot Twitter

Tako su se za istim stolom našli Nikola Jokić, Luka Dončić, Boban Marjanović, Vlatko Čančar, Goran Dragić i Nikola Vučević.

S obzirom na sastav ekipe za stolom, neko bi prateći korene, mogao da kaže da je u pitanju i nesuđena reprezentacija Srbije, potencijalno prva petorka…

Uz odsutne Bogdanoviće (Bogdan i Bojan), Bjelicu, Nurkića, bila bi to ekipa od koje bi Amerikance više bolela glava od bojkota koji su im igrači priredili.