(FOTO) “Moj sin obožava muziku”: Premijerkina partnerka dala intervju arapskom izdanju modnog magazina

2
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/DS)

Milica Đurđić, partnerka premijerke Srbije Ane Brnabić našla se na naslovnoj strani decembarskog broja modnog magazina L’Officiel, izdanje za arapsko tržište, kojem je dala intervju.

Ona je za ovaj magazin pričala o modi, Srbiji i sinu.

U objavi na Instagramu, osim kao partnerka premijerke Srbije, Milica Đurđić je predstavljena i kao radiolog u Kliničkom centru Srbije.

„Volim modu, ali nisam njen rob. Ne pratim trendove. Oblačim ono što volim i u čemu se dobro osećam“, rekla je partnerka premijerke, prenosi nova.rs.

Na pitanje u kojim poznatim damama pronalazi inspiraciju Milica Đurđić je navela: „Mnogo je značajnih žena u srpskoj istoriji, koje su se posebno isticale u teškim vremenima. Na primer Ksenija Atanasijević, prva žena koja je doktorirala na Beogradskom univerzitetu, potom velika slikarka Milena Pavlović-Barili, pa hrabra Biljana Srbljanović…“

Na pitanje u čemu najviše uživa, govorila je o omiljenim mestima u Beogradu od kojih je jedno i Filharmonija gde često vodi sina.

„Postoje dva mesta u Beogradu koja obožavam – Hipodrom i Filharmonija. Oba su autentična i jedinstvena. Beogradski hipodrom je najstariji sportski objekat, mesto puno istorije i emocija, nešto u čemu uživaju cele porodice. Takva je i Filharmonija, koju moj sin takođe mnogo voli. On obožava muziku i često zajedno tamo pratimo koncerte“, rekla je premijerkina partnerka.

2 KOMENTARA

Comments are closed.