Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvovala je sinoć utakmici reprezentacija Luksemburga i Srbije u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo na stadionu Žozi Bartel u Luksemburgu.

„Pobeda fudbalske reprezentacije Srbije nad Luksemburgom je najbolji završetak moje posete toj zemlji“, rekla je Brnabić, kako prenose mediji, posle utakmice koju je Srbija dobila rezultatom 3:1.

„Čestitam našim fudbalerima i čitavom timu na trudu! Čestitke i fudbalerima prijateljskog Luksemburga na hrabroj borbi“, dodala je Brnabić.

Premijerka je kvalifikacionu utakmicu za evropsko prvenstvo 2020. pratila sa predsednikom vlade Luksemburga Gzavijeom Betelom.

Nakon što je sudija svirao kraj, premijeri su sišli na teren i pozdravili se sa navijačima.

Predsednicu Vlade Srbije i njenu partnerku Milicu Đurđić petnaestak minuta pre početka utakmice dočekali su premijer Gzavije Betel sa svojim partnerom Gotjeom Deteneom, kao i ministar sporta Dan Kerš i predsednici fudbalskih saveza Srbije i Luksemburga Pol Filip i Slaviša Kokeza.

Premijeri, koji nose šalove u bojama svoje reprezentacije, su se pre početka utakmice smestili na tribine i napravili nekoliko selfija.

Oni su sa tribina pozdravili igrače, a pre utakmice su intonirane himne, preneo je Blic.

Komentar(1)

  1. MIHAJLO
    11. септембар 2019. 14:49

    ne bih joj oprostio - mislim, devojci našeg premijera

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.