Premijer Luksemburga Gzavije Betel ugostio je u Luksemburgu srpsku premijerku Anu Brnabić i njenu partnerku doktorku Milicu Đorđević.

Premijerka Brnabić, koja je se nalazi u dvodnevnoj poseti Luksemburgu, retvitovala je nekoliko fotografija koje je luksemburški premijer objavio na Tviteru, nastalih tokom njihovog susreta i obilaska grada, a na kojima se vide i njihovi partneri.

„Sutra ću zvanično primiti srpsku premijerku, a večeras Gotje Destenej i ja rado pozdravljamo naše prijatelje Anu Brnabić i Milicu i zajedno obilazimo grad Luksemburg“, napisao je Betel na Tviter nalogu.

Premijerka je retvitovala poruku i dodala da je Luksemburg jedan od najlepših gradova i da se zahvaljuje Betelu na pozivu da ga poseti.

„Posle njegove posete Srbiji u maju, uzbuđena sam što mogu da radim na jačanju veza između Srbije i Luksemburga“, napisala je premijerka Srbije.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić boravi od danas u dvodnevnoj poseti Luksemburgu, tokom koje će se sastati s najvišim zvaničnicima te zemlje i učestvovati na Ekonomskom forumu Srbija-Luksemburg.

Brnabić boravi u Luksemburgu na poziv predsednika vlade Gzavijea Betela, koji će srpskoj premijerki upriličiti svečani doček sa vojnim počastima na Trgu Klerfonten u Luksemburgu.

Teme razgovora dva premijera biće bilateralni odnosi, kao i evropske integracije i odnos između Evropske unije i Zapadnog Balkana, prenosi B92.

Komentara

 1. Psihijatar
  9. септембар 2019. 14:02

  Sta reci na ovakav naslov ? Mozda ih pitati kako smanjiti belu kugu u Srbiji ?

 2. jelka
  9. септембар 2019. 14:24

  Fantastično!

 3. Cetvorka je super
  9. септембар 2019. 20:35

  U proseku, dva sasvim normalna para!

 4. Aleksandar Popovic
  9. септембар 2019. 21:02

  Svako, pa i premijer(ka) Brnabic ima pravo na privatnost. Ali, to ne znaci da on(ona) treba da mesa svoju drzavnu funkciju i privatnu seksualnu orijentaciju. Sa luksemburskim premijerom i njegovim suprugom mogla je da se druzi u privatnom aranzmanu, pa se ne bi dogodilo da privatne sklonisti, u medijima i javnosti , zasene posao koji A. Brnabic treba da obavi u interesu. Neko je “pobrkao loncice”.

 5. Aleksandar Popovic
  9. септембар 2019. 21:06

  PS: Kraj pretposlednje recenice: “u interesu drzave”

 6. mirjana
  10. септембар 2019. 06:03

  A dali je premijerkina parnerka gospoja supruga Brnabicke?Mislim da joj je umanjena uloga sa tim da je zovu partnerka.Ako su ovo dvoje supruznici valjda su i ove dve supruznice.

 7. Горан
  10. септембар 2019. 12:22

  А беба је сама ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.