(FOTO) Ana Brnabić i njena partnerka u gostima kod premijera Luksemburga i njegovog supruga

7
Foto Profimedia

Premijer Luksemburga Gzavije Betel ugostio je u Luksemburgu srpsku premijerku Anu Brnabić i njenu partnerku doktorku Milicu Đorđević.

Premijerka Brnabić, koja je se nalazi u dvodnevnoj poseti Luksemburgu, retvitovala je nekoliko fotografija koje je luksemburški premijer objavio na Tviteru, nastalih tokom njihovog susreta i obilaska grada, a na kojima se vide i njihovi partneri.

“Sutra ću zvanično primiti srpsku premijerku, a večeras Gotje Destenej i ja rado pozdravljamo naše prijatelje Anu Brnabić i Milicu i zajedno obilazimo grad Luksemburg”, napisao je Betel na Tviter nalogu.

Premijerka je retvitovala poruku i dodala da je Luksemburg jedan od najlepših gradova i da se zahvaljuje Betelu na pozivu da ga poseti.

“Posle njegove posete Srbiji u maju, uzbuđena sam što mogu da radim na jačanju veza između Srbije i Luksemburga”, napisala je premijerka Srbije.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić boravi od danas u dvodnevnoj poseti Luksemburgu, tokom koje će se sastati s najvišim zvaničnicima te zemlje i učestvovati na Ekonomskom forumu Srbija-Luksemburg.

Brnabić boravi u Luksemburgu na poziv predsednika vlade Gzavijea Betela, koji će srpskoj premijerki upriličiti svečani doček sa vojnim počastima na Trgu Klerfonten u Luksemburgu.

Teme razgovora dva premijera biće bilateralni odnosi, kao i evropske integracije i odnos između Evropske unije i Zapadnog Balkana, prenosi B92.

7 KOMENTARA

  1. A dali je premijerkina parnerka gospoja supruga Brnabicke?Mislim da joj je umanjena uloga sa tim da je zovu partnerka.Ako su ovo dvoje supruznici valjda su i ove dve supruznice.

  2. Svako, pa i premijer(ka) Brnabic ima pravo na privatnost. Ali, to ne znaci da on(ona) treba da mesa svoju drzavnu funkciju i privatnu seksualnu orijentaciju. Sa luksemburskim premijerom i njegovim suprugom mogla je da se druzi u privatnom aranzmanu, pa se ne bi dogodilo da privatne sklonisti, u medijima i javnosti , zasene posao koji A. Brnabic treba da obavi u interesu. Neko je “pobrkao loncice”.

Comments are closed.