Centralna zgrada Univerziteta u Novom Sadu (Rektorat) prijava na http://bit.ly/FZM_prijava

Forum zapošljavanja mladih 2.0  je događaj koji će po drugi put ove godine (10.12.2019. od 15 – 20h) postaviti mlade u centar dešavanja i pružiti im priliku da se, kroz jednu interaktivno-informativnu tribinu i dva paralelna seta interaktivnih praktičnih radionica, upoznaju sa procesom zapošljavanja u modernim kompanijama, kao i da saznaju korisne informacije vezane za procese regrutacije i selekcije kandidata pri prijavi za posao.

Pored toga, panel diskusija, sa influenserima regiona, će omogućiti deljenje znanja i prenos primera dobre prakse. Konačno, u okviru “Galerije mogućnosti” mladi će imati priliku da iz prve ruke saznaju kako funkcionišu različite organizacije za mlade u Novom Sadu, kao i da saznaju koje su to prednosti omladinskog rada i aktivnog učestvovanja u donošenju odluka u sopstvenoj zajednici. 

Forum zapošljavanja mladih 2.0 zajedničkim snagama organizuju Evropski omladinski centar Vojvodine, Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu i platforma za informisanje mladih Info4Youth.

Evropski omladinski centar Vojvodine  –  EOCV je omladinska organizacija koja deluje na teritoriji Republike Srbije i Autonomne pokrajine Vojvodine i ima izgrađenu stabilnu omladinsku platformu.Članovi organizacije su predani omladinski lideri, omladinski treneri, omladinski volonterski   radnici, studentski predstavnici univerzitetske zajednice u Novom Sadu, Subotici, Somboru i Zrenjaninu. Većina članova organizacije je aktivno uključena u omladinsku politiku na gradskim, pokrajinskim i Republičkim instancama. 

Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu je najstarija studentska organizacija koja brine o položaju svih studenata u Novom Sadu. Cilj udruženja jeste organizacija sadržaja koji doprinose stvaranju povoljnih uslova za iskazivanje kreativnosti studenata kroz naučno, kulturno, sportsko i svako drugo delovanje, a trenutno, kao jedna od 44 organizacije, učestvujemo u realizaciji delova programa iz aplikacije Grada Novog Sada – Omladinska prestonica Evrope 2019 – OPENS 2019, sa projektom Muzička šaNSa. 

Info4Youth je platforma za informisanje mladih, koja predstavlja projekat omladinske organizacije „Poslovi za mlade“, koja je osnovana davne 1991. Godine.  Ciljevi projekta su bazirani na podršci mladima koji nisu članovi već postojećih lokalnih organizacija mladih/za mlade u Novom Sadu, niti su korisnici programa za mlade koje sprovode postojeće lokalne organizacije.  Podrška se ogleda u pružanju informacija o dostupnim programima i aktivnostima koje sprovode lokale organizacije, a koje su podržane od strane lokalnog i pokrajinskog akcionog plana politike za mlade i realizuju se u Novom Sadu, kao i informacije za mlade od opšteg značaja, kroz kreiranje platforme www.info4youth.rs. Izrada internet platfome www.info4youth.rs ima za cilj da ujedini sve informacije o organizacijama i dostupnim programima na jednom mestu.

Više informacija na :

http://info4youth.rs/
https://www.facebook.com/InformacijeZaMlade/
https://www.facebook.com/EYCV.ORG/
https://www.facebook.com/ssu.novisad/

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.