Finiks i De Niro nisu pričali tokom snimanja “Džokera”

0
Foto: Profimedia

Glumac Žoakin Finiks otkrio je da skoro nije razgovarao sa Robertom de Nirom tokom snimanja filma “Džoker” uprkos tome što je De Niro jedan od njegovih omiljenih glumaca.

Finiks je u velikom intervjuu za Veniti fer otkrio da se posebno divi De Niru i njegovom glumačkom talentu, piše Indipendent.

“On je moj omiljeni američki glumac. Stekao sam utisak da je zadržavao određeno ponašanje, određene getove ili pokrete iz scene, bez obzira da li je kamera bila na njemu ili nije. Mislim da gluma uvek treba da bude kao dokumentarac. Da treba da osećate šta god da osećate, ono što mislite da lik prolazi u tom trenutku.”

Onda je objasnio da De Niro i on nisu pričali na setu zbog svojih zajedničkih sujeverja i načina na koji glume. Ipak, reditelj Tod Filips je, takođe, otkrio da je bilo nekih nesuglasica pre nego što je krenulo snimanje, jer je De Niro želeo da prođe kroz scenario zajedničkim čitanjem, što Finiks ne voli. Pošto su ga nagovorili da prisustvuje, Finiks je svoje dijaloge “promrljao”, a zatim otišao da puši, a onda ga je De Niro pozvao da popričaju nasamo. Posle tog razgovora, De Niro se okrenuo ka Feniksu, uhvatio ga za obraze i poljubio rekavši: “Biće sve u redu, lutkice”.

“Bilo je predivno”, rekao je Finiks.