Filipović: “Ljudi, deco, omladino – čekamo vas na bazenima. Što bi rekao Manda, da li je neko za vaterpolo?

0

Plato Skupštnine grada Beograda. Svečani doček sportistkinja i sportista. Tradicija. Zaslužili su navedeno predstavnici srpskog olimpijskog tima. Posle najvećeg uspeha Srbije na Olimpijskim igrama.

Zbog rekordnog broja osvojenih medalja tokom tri večeri bojama zastave Srbije biće obasjani Most na Adi, Brankov most, Palata Albanija i fontana na Slaviji.

Zlatne medalje osvojile su Milica Mandić i Jovana Preković, kao i vaterpolo reprezentacija, srebro je izborio strelac Damir Mikec, a bronzane medalje su pripale basketašima, odbojkašicama, strelcu Milenku Sebiću, tekvondistkinji Tijani Bogdanović i rvaču Zurabu Datunašviliju.

Doskorašnji kapiten najtrofejnijeg srpskog tima ikada, predvodnik vaterpolista Srbije, zahvalio se okupljenima jer su im dali smisao da dođu ovde.

Na pitanje novinara šta bi trebalo da bude glavna scena filma povodom 100 godina vatrpola u Srbiji, Filip Filipović je rekao da bi to svakako bila scena o poslednjih nekoliko dana u Tokiju.

“Mislim da je ono što smo uradili svi zajedno u vaterpolu obeležilo je poslednjih 100 godina”, rekao je Filip Filipović i pozvao neke nove klince da počnu da treniraju vaterpolo.

“Što bi rekao Manda, da li je neko za vaterpolo? Ljudi, momci, omladino čekamo Vas na svim bazenima”, rekao je Filipović.