Filip Baloš – Nema kraja (Mascom)

0

Predlažemo da ovu prilično katastrofičnu godinu privedete kraju uz pravu disko himnu! U pitanju je novi singl talentovanog pop pevača i autora Filipa Baloša.

Svoju posebnost i osećaj za savršenu, „pop pesmu trenutka“, pokazao je prethodnim veoma uspešnim singlom „Idemo do mene“ koji je sakupio reprezentativan broj strimova na servisu Spotify i pokazao zainteresovanost publike iz čitavog regiona za Filipov rad.

Novom pesmom „Nema kraja“ Filip nastavlja da prati aktuelne svetske trendove i kaže:

„Sa novom pesmom nastavljamo tamo gde smo stali sa prethodnim singlom „Idemo do mene“. Disko muzika je nešto što me inspiriše od malena i taj zvuk će uvek moći da se prepozna u mom radu. Poput prethodne i ovu pesmu sam uradio u saradnji sa producentom Predragom Ristićem – Metom. Postigli smo upravo ono što smo hteli! Ja sam prezadovoljan a nadam se da će to biti i publika,“ izjavio je Filip.

Ovakav učinak svakako je vredan pomena i kao takav jasno stavlja do znanja da je u Srbiji stasala prilično dobra generacija mladih pop pevača za koju mahom klasični mediji nemaju sluha. Izvođači poput Filipa komuniciraju fenomenalno sa onlajn publikom pitanje je trenutka kada će iz virtuelnog preći u realan svet. Potrebno je samo prućiti im šansu.

Dostupno ovde