Felisiti Hafman ipak ide u zatvor, ali na samo dve nedelje: “Nema opravdanja za ono što sam uradila”

0

Američka glumica Felisiti Hofman osuđena je na dve nedelje zatvora, jer je platila 15.000 dolara kako bi falsifikovala prijemni ispit svoje starije ćerke za Univerzitet 2017. godine.

Pored toga Hofman, koja se proslavila ulogom u seriji “Očajne domaćice” za koju je dobila nagradu “Emi”, moraće da obavi 250 sati društveno-korisnog rada i plati kaznu od 30.000 dolara, prenosi B92.

“Nema opravdanja za ono što sam uradila. Želim da se izvinim svojoj ćerki, suprugu, porodici i obrazovnoj zajednici zbog mog ponašanja. A posebno želim da se izvinim studentima koji su vredno radili svaki dan da bi upisali koledž, kao i njihovim roditeljima koji su se veoma žrtvovali da bi podržali decu”, rekla je Hofman.

Sudija Indira Talvani rekla je da veruje da je Hofman preuzela odgovornost za svoje postupke, ali da to što je pokušala da bude dobra majka nije izgovor.

Hofman bi trebalo da se prijavi u zatvor u roku od šest nedelja. Inače, ona je prva od 50 roditelja umešanih u skandal, koji je osuđen, a mreža Lajfhaus nedavno je objavila i trejler za film snimljen po motivima ovog skandala.