Fej Danavej ošamarila koleginicu pa dobila otkaz

0
Foto Profimedia

Američka glumica koja važi za tešku i bahatu koleginicu i saradnicu, ponovo je potvrdila ovaj status i zbog toga ostala bez posla.

Naime, 78-godišnja holivudska glumica Fej Danavej je zbog agresivnog ponašanja dobila otkaz iz monodrame “Čaj u pet”. Glumica je stvorila jako neugodnu i neprijateljsku atmosferu zbog koje su se ostali zaposleni plašili, piše Njujork Post, prenose mediji.

Fej Danavej je ostala zbog posla jer je nekoliko minuta pre početka monodrame ošamarila saradnicu i na nju bacila stvari, a odmah nakon incidenta predstava je otkazana.

https://www.instagram.com/fayedunawayofficial/?utm_source=ig_embed

U pitanju je žena koja je pokušavala da glumici stavi periku. Nakon što je fizički napala ženu, Fej Danavej je počela da psuje i viče na saradnike, pa je predstava morala da bude otkazana.

Producenti predstave potvrdili su incident i dodali da su sa glumicom prekinuli poslovni odnos. Predstava, koja je u Bostonu odlično primljena, svoju londonsku premijeru imaće nešto kasnije dok producenti ne pronađu novu glumicu.

Izvori “Njujork Posta” kažu da se glumica loše ponašala prema kolegama i tokom proba predstave.

“Stalno joj je nešto smetalo. Nikome nije bilo dozvoljeno da se kreće tokom probe, niti je iko smeo da nosi nešto belo jer joj je i to smetalo i uznemiravalo”.

Izvori lista tvrde i da nije uspela da nauči tekst do kraja.

U monodrami “Tea at Five” Danavej je igrala još jednu holivudsku legendu, glumicu Ketrin Hepbern, i to u fazi oporavka od automobilske nesreće 1983. godine.

Ovo je trebalo da bude trijumfalan povratak slavne glumice na daske koje život znače, punih 35 godina nakon incidenta u Los Anđelesu. Tada joj je producent Endru Lojd Veber pred sam početak predstave “Sunset Boulevard”, dao otkaz jer je navodno Fej loše pevala.