Duboko razočarani fanovi megapopularne serije „Igra prestola“ ne sede skrštenih ruku, već su pokrenuli peticiju da se osma sezona koja se smatra potpunim debaklom snimi ponovo. Peticiju je dosad potpisalo više od 300.000 ljudi, a za samo 24 sata skupljeno je više 250.000 potpisa.

Poslednja sezona, za razliku od prethodnih, nije zasnovana na knjizi Džordža R. R. Martina, a sa svakom emitovanom epizodom nezadovoljstvo fanova je raslo, dok konačno nije eskaliralo sa poslednjom emitovanom epizodom u kojoj Deneris Targerijen, majka zmajeva, sravnila sa zemljom čitavu Kraljevu luku.

Fanovi su frustrirani iz mnogo razloga. U epizodi „The Bells“ Džejmi i trudna Sersei Lanister umiru zagrljeni dok se na njih urušava Crvena utvrda, Arja odustaje od osvete za koju se pripremala godinama, a Džon Snou konačno shvata da je njegova kraljica, tetka i ljubavnica, Deneris, ipak ćerka svoga oca, Ludog kralja, kada gubi kontrolu nad sobom i jašući zmaja spali čitav grad iz kojeg je trebalo da vlada. U vatri ne stradaju samo vojnici i kule, već i civili, deca.

U problemu su, kako smo čitali poslednjih dana, roditelji koji su deci dali ime Kalisi ili Deneris, a koji su kivni na tvorce serije jer se nekada stroga, ali pravična Deneris koja je oslobađala robove pretvorila u pomahnitalog ubicu.

Internet je naročito od ponedeljka kada je emitovana pretposlednja epizoda osme sezone preplavljen lamentima nad serijom koju su nekada svi obožavali, a poslednja nada razočaranih fanova je da peticija urodi plodom i dobiju kraj kakav bi bio prikladan ovakvom epskom spektaklu.

Komentara

  1. Laki
    17. maja 2019. 07:46

    Koji su oni sebi kraljevi

  2. U2
    17. maja 2019. 08:34

    8.sezona kriminal.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.