Evroliga i MaxBet sklopili partnerstvo za Srbiju i Crnu Goru

  0

  Evroliga je sa zadovoljstvom poželela dobrodošlicu kompaniji MaxBet u porodicu svojih partnera. MaxBet postaje Premium kladioničarski partner Turkiš erlajns košarkaške Evrolige i Seven Dejs Evrokupa u Srbiji i Crnoj Gori.

  MaxBet je osnovan pre više od dve decenije i brzo je postao jedan od lidera u oblasti igara na sreću u centralnoj i istočnoj Evropi, sa moćnom mrežom koja uključuje više od 400 lokala, kao i onlajn platformu.

  “Reputacija MaxBet-a kao lidera u industriji sportskog klađenja, igranja i kockanja odigrala je značajnu ulogu u odluci o sklapanju partnerstva”, izjavila je Roser Kueralto, generalni direktor za razvoj poslovanja košarkaške Evrolige. “Uzbuđeni smo zbog ispunjenja svih planova koje ćemo razvijati zajedno, imajući u vidu da Srbija i Crna Gora tradicionalno predstavljaju dva značajna tržišta košarkaške Evrolige sa velikim brojem navijača koji podržavaju i uživaju u našim takmičenjima.”

  Kao Premium partner u klađenju, MaxBet će imati istaknuto prisustvo na terenu u igrama Evrolige i Evrokupa u Srbiji i Crnoj Gori. Partnerstvo će podrazumevati i uključivanje lokalnih navijača kroz takmičenja i promocije koje uključuju proizvode Evrolige i karte za utakmice.

  “Veoma smo ponosni na sklapanje partnerstva sa košarkaškom Evroligom i nestrpljivi da realizujemo sve zajedničke planove,” izjavio je Darko Živanov, generalni direktor MaxBet grupacije. “Kao lideri u industriji igara na sreću, uvek se trudimo da odemo korak dalje i našim igračima ponudimo više. Raduje nas što ćemo sada biti u prilici da im omogućimo još bolju zabavu prilikom praćenja velikih i važnih takmičenja u košarci, sportu koji se na našim prostorima tradicionalno prati sa mnogo žara i strasti.”

  Srbija i Crna Gora imaju tri predstavnika u takmičenjima košarkaške Evrolige. Šampion ABA lige Crvena Zvezda mts Beograd učestvuje u Turkiš erlajns Evroligi, a Partizan NIS Beograd i  šampion Crne Gore Budućnost VOLI Podgorica takmičiće se u ovosezonskom izdanju Seven Dejs Evrokupa.