Žena koja je optužila Džefrija Epstajna za seksualno zlostavljanje i trafiking ponovila je da bila prisiljena da spava sa princom Endrjuom dok je imala 17 godina. Ona je pozvala princa da bude pošten i prizna jer „zna šta je uradio“, prenosi BBC.

Virdžinija Đufre se oglasila posle saslušanja i osvrnula se na to što vojvoda od Jorka stalno poriče bilo kakvu krivicu u slučaju Epstajn, tvrdeći da nikada nije video niti naslutio da se bilo šta loše događa. Čak 15 osoba dobilo je priliku da svedoči pred sudom u Njujorku o krivici Epstajna, protiv kojeg je sada zatvoren slučaj zbog nasilne smrti.

Virdžinija (35) kaže da je tri puta bila primorana da ima seks sa princom Endrjuom, koji poriče sve optužbe. Ona je optužila Epstajna da je držao kao „seksualnu robinju“.

„Moje nade su brzo propale i moji snovi su ukradeni“, rekla je na sudu.

Đufreova je imala 15 godina kada je radila u golf centru na Floridi u vlasništvu Donalda Trampa, kada joj je prišla Epstajnova „madam“ Gislejn Maksvel i tražila da Epstajnu uradi masažu. Kada je upitana za komentar o princu Endrjuu tokom konferencije, rekla je:

„On zna šta je uradio i može to da potvrdi. On tačno zna šta je uradio i nadam se da će priznati.“

Princ Endrju se vajkao nedavno da je bila greška što se viđao sa Epstajnom nakon što je pušten iz zatvora pre oko decenije, dodavši da nikada nije video ili sumnjao na kriminalno ponašanje.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.