Eminem klečao za Kapernika, “najbolji halftime show ikada” i “istorija muzike”: Poluvreme Superboula oduševilo svet (čak i Tviter)

0
Foto: Beta (AP Photo/Chris O'Meara)

Kada su Remsi i Benglasi otišli u svlačionice, na odmor tokom poluvremena 56. izdanja Superbolua, na teren su izašle neke od najvećih zvezda hip-hop muzike i priredile šou za pamćenje. Šou koji je u oduševljenju ujedinio čitav svet, “čak i korisnike Tvitera”, kako su počele da kruže šale kada su Dr Dre i ostali sišli sa bine.

A na bini je bilo jako dobro. Takvi su makar utisci velikog broja ljudi, čak i muzičara koji su na toj sceni zauzimali važno mesto na nekim od prethodnih Superboul mečeva.

Dr Dre, Snup Dog, Eminem, Meri Džej Blajdž i Kendrik Lamar su izašli na scenu na stadionu SoFi u Inglvudu i već je za slika izgledala zapanjujuće.

Toliko istorijske muzike na malom prostoru.

Zatim su im se pridružile i gostujuće zvezde 50 Cent i Anderson .Paak, koji je čak svirao bubanj dok je Eminem repovao svoje pančlajnove.

Svakako je Eminemov potez pred kraj nastupa obeležio čitav događaj.

On je u jednom trenutku kleknuo kako bi pružio podršku Kolinu Kaperniku koji zbog svoje borbe protiv rasizma već dugo nije dobrodošao u NFL-u.

Još kada je reditelj filma “Straight Outta Compton” F. Geri Grej kreirao trejler pod nazivom “The Call” kako bi najavio ovaj “halftime show”, reakciej su bile sjajne.

Posle nastupa, reakcije su još bolje.

NA NEDELJNIK.RS U TOKU DANA ČITAJTE VELIKU ANALIZU I DISKUSIJU O 56. SUPERBOULU