(Beta-AFP) – Poznati britanski muzičar Elton Džon saopštio je danas na Instagramu da je zaražen korona virusom i da će zbog toga otkazati dva koncerta u SAD u okviru svoje oproštajne svetske turneje.

„Dobio sam korona virus i zbog toga moram da odložim dva koncerta u Dalasu, predvidjena danas i sutra“, naveo je muzičar koji ima 74 godine.

Elton Džon je dodao da ima blage simptome pošto je primio tri doze vakcine protiv korona virusa, navodeći da se nada da će u subotu moći da održi koncert predvidjen u američkoj saveznoj državi Arkanzas.

Muzičar je oproštajnu turneju „Farewell Yellow Brick Road“ započeo 2018. godine, planirajući više od 300 koncerata tokom tri godine širom sveta, do pojave epidemije korona virusa.

On je u septembru 2021. objavio novi album „The Lockdown Sessions“ u saradnji sa mladim umetnicima. Potom je u oktobru odložio svetsku turneju pošto je imao operaciju kuka. Na turneju se vratio u januaru.

Autor hitova kao što su „I’m Still Standing“, „Your Song“ i „Crocodile Rock“, Elton Džon je prodao više od 300 miliona ploča širom sveta, održao više od 3.500 koncerata, a 2019. godine je snimljen film posvećen njegovom životu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.