Glumicu Danijelu Štajnfeld upoznao sam u Zagrebu, na prestižnom festivalu dokumentarnog filma „Zagrebdox“, gde je prošle nedelje prikazala svoj dokumentarac „Zaceli me“, koji još od septembra, kada je emitovan u Sarajevu, izaziva pažnju u čitavom regionu. Ona je prva javna ličnost koja je rekla da je silovana, a u martu ove godine je otkrila policiji ime silovatelja, 32 godine starijeg kolege Branislava Lečića. Odmah se našla na meti tabloidne štampe, koja je tako produžila zlostavljanje ove glumice.

Kada je izašao film, mnoge kolege su me zvale: „Dušo moja, srce, mi smo brinuli za tebe… Kaži ko te je silovao, samo kaži, uz tebe smo.“ A kada sam izgovorila njegovo ime? Nastao je muk. Niko se više ne javlja…

Ona za novi Nedeljnik govori o tome kroz kakav je pakao prošla od tog 7. maja 2012. godine do danas, zašto se plašila da otkrije ime čoveka koji ju je silovao, kako je izgledalo da četiri dana posle toga stane sa njim na pozorišnu scenu, kako je pokušala samoubistvo, kako se izlečila, ali i o detinjstvu, prvim glumačkim koracima… i zašto više nema nameru da ćuti.

SVI ČITAOCI NA POKLON DOBIJAJU KNJIGU O DANILU KIŠU

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.