Džulija Roberts prvi put je javno govorila o svom kolegi Metjuu Periju, pet nedelja od njegove iznenadne smrti.

Roberts je gostovala u emisiji „The View“ kako bi promovisala svoj novi Netfliks film, „Leave the World Behind“.

Sara Hajns, jedna od voditeljki zamolila je glumicu da podeli svoje omiljeno sećanje na epizodu „Prijatelja“ u kojoj je gostovala nakon Super Boula 1996. godine.

Roberts je odgovorila da ju je, kao „fudbalskog fanatika“, pojavljivanje „u epizodi koja je vezana za Super Boul“ učinilo da se oseća mnogo bliže takmičenju nego što je ikada bila, prenosi N1.

Otvorenija je bila u intervjuu za Entertainment Tonight.

„Iznenadna smrt bilo koga tako mladog je srceparajuća. Mislim da, znate, to nam samo pomaže da samo cenimo ono što imamo, već i da nastavimo dalje na pozitivan način, koliko god možemo.”

Roberts je rekla za ET da ju je cela ekipa „Prijatelja“  sačekla sa dobrodošlicom i da je to iskustvo bilo „zaista zabavno“ i rado ga se seća.

U svojim memoarima iz 2022. „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing“, Peri se rado prisećao svoje tromesečne romanse sa Robertsovom, koja je počela kada je pristala da gostuje u „Prijateljima“, pod uslovom da njena uloga bude deo priče Čendlera Binga.

Uprkos prvobitnom uzbuđenju zbog potencijalne romanse, Peri, koji detaljno opisuje da su nedostatak samopouzdanja i zloupotreba supstanci poremetile njegove brojne veze, piše da je zaprepastio Džuliju kada je prekinuo njihovu vezu.

„Zabavljanje sa Džulijom Roberts je bilo previše za mene“, napisao je Peri u knjizi.

Dodaje da je sumnjao u sebe.

„Bio sam siguran da će ona raskinuti sa mnom. Zašto ne bi? Nisam bio dovoljan; Nikada nisam mogao biti dovoljan; Bio sam slomljen, neko koga ne možeš da voliš. Dakle, umesto da se suočim sa neizbežnom agonijom njenog gubitka, raskinuo sam sa prelepom i briljantnom Džulijom Roberts“, napisao je on.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.