Džordž R. R. Martin, tvorac “Igre prestola”, pohvalio je seriju “Černobilj”. Čini se da je to njegov najbolji komentar o poslednjoj sezoni “Game of Thrones”

0
Profimedia

Pisac Džordž R. R. Martin, tvorac serijala “Pesma leda i vatre”, na osnovu kojeg je napravljena popularna serija “Igra prestola”, oduševljen je serijom “Černobilj”, koju je odgledao “u cugu”.

“Sjajna, uzbudljiva, srceparajuća. Ako ona ne dobije gomilu Emija, nema pravde u Holivudu”, napisao je Martin na Tviteru, posebno apostrofirajući glumu Džereda Harisa, koji je u hitu o havariji u nuklearnoj elektrani igrao Valerija Legasova.

Martinu se odmah zahvalio Kreg Mejzin, idejni tvorac “Černobilja”, a fanovi su odmah počeli da komentarišu da je ovo njegov najbolji komentar o poslednjoj sezoni i poslednjoj epizodi nesrećne “Igre prestola”.

Martin nije komentarisao “Game of Thrones” na Tviteru u poslednje vreme, ali je na svom sajtu napisao da “ne može da veruje da je gotovo”.

Oni koji su voleli knjige nestrpljivo čekaju nastavak serijala, a sada im se pridružila i gomila razočaranih fanova serije.