Džoni Dep: Bivša supruga me je nokautirala, udarac je bio kao kosilicom, jak, divlji zamah…

0
Beta - Aaron Chown/PA via AP

Holivudska zvezda Džoni Dep je optužio bivšu suprugu, glumicu Amber Herd, da ga je nokautirala dok su se svađali pri kraju njihovog raspalog braka, iznoseći svoje svedočenje u procesu u kome je tužio tabloide zbog klevete za porodično nasilje i zlostavljanje.

Dep je rekao da je do tuče došlo posle proslave 30. rođendana tadašnje supruge, i nekoliko sati nakon što je saznao da su ga bivši menadžeri oštetili za  stotine miliona dolara.

Holivudska zvezda je tužio britanski tabloid San i izvršnog urednika Dena Votona, zbog teksta  iz aprila 2018. godine koji ga je nazvao  “prebijačem supruga”.

Džoni Dep (57) i Amber Herd (34) upoznali su se na snimanju komedije “Dnevnik ruma” iz 2011. godine i venčali se u Los Anđelesu u februaru 2015.

Amber, manekenka i glumica, podnela je zahtev za razvod sledeće godine i on je okončan 2017. godine.

Dep je rekao da se par razišao posle svađe koja se dogodila posle proslave 30. rođenadana njegove supruge u aprilu 2016.

On je naveo da je neposredno pre zabave prisustvovao sastanku na kome mu je rečeno da su mu bivši menadžeri, kako je rekao “ukrali novac”.

Na pitanje koliko mu je novca ukiradeno, Dep je rekao da je glupo što mora da navede iznos “prilično je sramotno – očigledno sam zaradio 650 miliona” veći deo u filmovima  `Pirati sa Kariba`.

On je dodao da je 100 miliona dolara ” u rupi” jer njegovi menadžeri nisu plaćali poreze 17 godina.

Dep i njegovi bivši menadžeri rešili su pravni spor zbog navodne prevare 2018. godine.

Dep tvrdi da je posle proslave otišao u krevet da čita, kada je Amber počela da ga optužuje da joj je uništio rođendansku večeru, pre nego što ga je udarila.

Depov advokat, Dejvid Šerborn, tražio je da objasni sudiji značenje reči “haymaker” američkog slenga koju je upotrebio za udarac, a koja bukvalno znači “kosilica”.

” To je vrsta jakog, divljeg zamaha koji probija ako pogodi metu”, rekao je Dep.

Amber takođe prisustvuje tronedeljnom suđenju i trebalo bi kasnije da iznese svoju verziju događaja.

(Beta)