Džoni Dep biće odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije za izuzetan doprinos lokalnoj umetničkoj zajednici

1
Foto: Dušan Atlagić

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep biće odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije, za izuzetan doprinos našoj zemlji, u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice. Dep će Zlatnu medalju primiti na Sretenje, 15. februara, povodom Dana državnosti.

Slavni glumac je u Beogradu bio u oktobru prošle godine kada je promovisao animirani serijal Puffins Impossible, proizveden u Srbiji, a kreiran u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja Iervolino Studios (IES), u vlasništvu Andree Iervolina i ledi Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE), dok produkciju potpisuje Archangel Digital Studios (ADS) Miloša Bikovića.

Foto: Dušan Atlagić

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i jedinstvenom pristupu koji koriste IES i ADS, u Srbiji se po prvi put kreiraju animirani sadržaji koji po načinu proizvodnje i kvalitetu pariraju najvećim svetskim studijima za animaciju.

Foto: Dušan Atlagić

Aktivno učešće u promociji serijala Puffins Impossible, u kojem Džoni Dep pozajmljuje glas i karakter glavnom junaku, kao i njegove pohvale o izuzetnoj kreativnosti mladih ljudi u Srbiji i njihovom profesionalizmu, pomogli su u pozicioniranju lokalne umetničke scene na svetskoj mapi filmske industrije. Puffins Impossible će uskoro biti dostupan na najvećim svetskim striming platformama, među kojima su Apple TV, Amazon Prime Video, Chilli TV, TaTaTu i mnoge druge.

1 KOMENTAR

Comments are closed.