Ukoliko predsednik SAD Donald Tramp bude ismevao njegove godine ili dovodio u pitanje njegovo mentalno stanje tokom debate za izbore 2020. godine, potencijalni demokratski kandidat za šefa Bele kuće Džo Bajden ima spreman odgovor – izazvaće Trampa da rade sklekove na sceni, prenosi „Vašington post“.

Bivši američki potpredsednik u administraciji Baraka Obame ove planove otkrio je tokom gostovanja u jutarnjem programu televizije MSNBC, u kojem mu je postavljeno pitanje da li je dovoljno čvrst da se suprotstavi Trampu, s obzirom na mlaki utisak koji je ostavio nakon prve debate Demokratske partije za izbor stranačkog kandidata.

Bajden je priznao da je možda ostavio takav utisak na neke ljude, ali je istakao i da mu nikada nije bio problem da se bilo kome suprotstavi.

Tada ga je voditeljka upitala šta bi uradio ukoliko bi Tramp pokrenuo pitanje njegovih godina ili mentalnog stanja.

„Rekao bih, ‘Hajde Donalde, ‘ajde čoveče. Koliko ćeš sklekova ovde da uradiš, druškane?’ Mislim, šale radi… ‘Hajde, trči uz mene, čoveče’“, rekao je Bajden.

Potencijalni demokratski kandidat za šefa Bele kuće je potom ispričao da obično tokom učešća na paradama, uključujući i poslednju održanu povodom nacionalnog praznika 4. jula, pretrči celu deonicu kojom ide parada.

Džo Bajden je prošle godine pretio da će da bije Trampa zbog njegovog drskog ophođenja prema ženama.

„Da sam u srednjoj školi, odveo bih ga iza sale za fizičko i prebio bih ga na mrtvo ime. Celog života sam bio po svlačionicama. Ja sam baš dobar atleta“, naveo je Bajden u govoru koji je održao u martu 2018. godine pred ljudima okupljenim na Univerzitetu u Majamiju u mestu Koral Gejbls na Floridi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.